Pass

Çaycuma Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonunda 2 adet el yapımı tabancı ile 2 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre önceki gün Çaycuma Adliyesi önünde bekleyen bir şahıstan şüphelenen Asayiş Büro ekipleri,  Ö.K. (23) isimli şahsın üzerinde yaptıkları aramada bir adet el yapımı tabanca ile 8 adet mermi ele geçirdi. Ö.K. karakoldaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerinin tekrar yaptığı kontrollerde çarşı merkezinde 74 AN 101 plakalı araç içinde yapılan aramada  1 adet el yapımı tabanca ile 2 adet kurusıkı tabanca ve bunlara ait 20 adet mermi bulundu. Araç içinde bulunan S.Ö. (24), B.Ö. (29), H.K. (33), N.T. (34) ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

Dört kişi karakoldaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 2878
29.04.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın