Pass

 AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. 

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti’nin davetlisi olarak basın mensupları ile bir araya gelen AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, sohbet şeklinde geçen kahvaltı programında basın mensuplarına bir takım açıklamalarda bulundu.

AK Parti Milletvekili Hüseyin Özbakır’ın Zonguldak’ta yapılan çalışmalar konusunda emeğinin çok olduğunu ifade eden Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, “Vekilimiz bizim her zaman konuğumuz oluyor. Uzun zamandır bu programı yapmak istiyorduk ama ancak bugüne nasip oldu. Zonguldak’ımız ulaştırma yönünde önemli kazanımlar elde etti ve bugün demiryolları ağımız çalışıyorsa vekilimizin emeği çok büyük. Biz bu anlamda kendisine çok teşekkür ediyoruz. İnşallah daha güzel günler göreceğiz” dedi.

“ÖNÜMÜZDEKİ YIL ZONGULDAK YOLLARI TAMAMLANMIŞ OLACAK”
Tren seferlerinin arttırılması ve bilet fiyatlarını düşürmek için çabaladıklarını ifade eden AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, bunun dışında yol çalışmalarının da devam ettiğini belirtti. Önümüzdeki yıl Zonguldak yollarının tamamlanmış olacağını söyleyen Özbakır, “Ankara’daki çalışmalardan vakit buldukça Zonguldak’ımıza gelip sivil topum örgütlerimiz ve vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Vaatlerimizi tek tek yerine getirmeye çalışıyoruz. Tren yolları seferlerimizi başlattık. Sayın Bakanımızla birlikte açılışı gerçekleştirdik ve şuan seferlerin arttırılması ve fiyatları indirmek için çabalıyoruz. Ayrıca karayollarıyla ilgili projeler üzerinden her şeyi masaya yatırdık. Zonguldak-Devrek arası ve Bakacakkadı-Bartın arasındaki sıcak asfaltın ihalesi yapılacak. Öncelikle Zonguldak için bu çalışmalar başlayacak. Tünellerin etrafındaki işler bekliyor ve biran önce bunlar yapılacak. Umarım bu sene sonunda şehir bir hayli rahatlayacak. 2 milyar 300 milyon TL karayoluna ve 700 bin TL da demiryoluna harcandı yani 1 milyar dolar para harcandı. Vatandaşımızda bir memnuniyetsizlik var ama yapılan iş kolay değil. Önümüzdeki yılsonunda da Zonguldak yolları tamamlanmış olacak” dedi.

“FİLYOS PROJESİ BİR AY SONRA BAŞLIYOR”
Filyos projesi ihalesinin yapıldığını ve bir ay içinde kazma vurulacağını belirten AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, “Filyos Projesiyle ilgili ihale 585 milyon TL’ye yapıldı. Bir ay içinde kazma vurulacak. Bana 10 gün içinde denildi ama ben bir ay diyorum. Bir ay sonra limanla ilgili kazma vurulacak ve oraya hareket gelecektir. Bu çalışma sonrasında da insanlarımız da orada çalışmaya başlayacak. Bakanımızla mevcut problemleri konuştuk. Kilimli’den sonra 822 milyon TL’lik bir ihale ile sahil Bartın’a bağlanacak. Mithatpaşa Tüneli’nin karşısından doğru Ilıksu’ya bağlanacağız. Biraz zaman alacak ama Zonguldak kısa zamanda rahatlayacak” şeklinde konuştu.

“TTK’YA İŞÇİ ALIMI ÇOK ÖNEMLİ”
TTK’nın mevcut durumu hakkında da açıklamalarda bulunan AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, “TTK’ya işçi alımı çok önemli. TTK konusunda 2 tane görüş var. Mekanizasyon biraz Amasra’da randıman verdi ama buradaki ocaklara girdik ama mekanizasyonun ne kadar faydalı olacağını bilmiyorum. Performansa dayalı işçi alınabilir. Çünkü madene insanlar girmek istemiyor işe girince yukarıda çalışmaya çalışıyor. Aşağıda kazmacı kalmıyor. Kömür çıkartacak adam olmayıp yukarda çok işçi olması da zarara sebebiyet veren sebeplerden biri. Kömür çıkartılmayınca Ankara’ya zarar olarak yansıyor. TTK üretimini bir şekilde arttırıp zararı indirmemiz gerekiyor. TTK kambur olarak mı gözüküyor diyorsanız zarar eden her kurum Ankara’da o şekilde gözüküyor” dedi.

Haber: İHA


Haber Okunma Sayısı : 4543
29.04.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın