Pass

21-23 Nisan 2016 tarihlerinde Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu bünyesinde gerçekleştirilen Türkiye Üniversiteler Judo Şampiyonasında Bülent Ecevit Üniversitesi takım halinde Türkiye Şampiyonluğuna uzandı. 

Koç Spor Fest sponsorluğunda Zonguldak’ta gerçekleşen şampiyonaya ülke çapında 41 üniversite katıldı. 21 Nisan tarihinde gerçekleştirilen açılış seremonisi ile start alan müsabakaları Avrupa Üniversiteler Spor Federasyonu (EUSA) Asbaşkanı ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer ile Türkiye Judo Federasyonu Asbaşkanı Yusuf Özışık da takip etti. Büyük bir heyecan ve çekişmeye sahne olan müsabakalar 3 gün boyunca devam etti.

Karşılaşmalar neticesinde Bülent Ecevit Üniversitesi, bayanlar 57 kiloda Nazlıcan Özerler altın madalya; bayanlar 70 kiloda Dilara İncedayı gümüş madalya; bayanlar 78 kiloda Büşra Işık gümüş madalya kazandılar. Erkekler de ise 66 kiloda Cengiz Dönmez altın madalya; 73 kiloda Çağrı Yılmaz bronz madalya; 90 kiloda Ahmet Oğuzhan Efemgil altın madalya; 100 kiloda Batuhan Efemgil altın madalya; +100 kiloda Feyyaz Yazıcı altın madalya elde ettiler. Bülent Ecevit Üniversitesi Judo Takımı toplamda 5 altın, 2 gümüş, 1 bronz madalya ile Türkiye Şampiyonu oldu. Turnuva boyunca ferdi olarak büyük başarı gösteren BEÜ’lü sporcular, son gün yapılan takım müsabakalarında da rakiplerini yenerek takım halinde de Türkiye Şampiyonu olarak Avrupa Üniversite Oyunlarında Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandılar.

BEÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Gümüş elde edilen büyük başarı dolayısıyla duyduğu mutluluğu ifade ederek “Yüksekokulumuz son yıllarda gerçekleştirdiği önemli atılımlarla kendisinden ülke çapında bahsettirmeye başladı. Nitelikli eğitim anlayışı ile öğretim elemanı bakımından da güçlü bir eğitim kadrosu kuran ve Egzersiz ve Performans Laboratuvar imkânları bulunan Yüksekokulumuz, eğitimde uluslararasılaşmaya büyük önem vermektedir. Bunun sonucu olarak Erasmus + kapsamında yaptığı değişim anlaşmaları ile yurtdışından öğrenci kabul etmiş ve yurtdışına öğrenci göndermiştir. 6 Uluslararası öğrencisi de bulunan yüksekokulumuz ulusal ve uluslararası önemli şampiyonalar organize ederek önemli adımlar atmaya başlamıştır. Her geçen yıl tercih edilebilirliğini arttıran Yüksekokulumuza özellikle milli sporcularımızın yoğun bir ilgi gösteriyor olması bizi ayrıca mutlu etmektedir. Geçtiğimiz yıl 125 milli sporcu yüksekokulumuza başvuru yapmıştır. Yüksekokulumuz böylece bünyesinde Dünya, Avrupa şampiyonlarının bulunduğu bir eğitim kurumu haline gelmiştir. Bu sene gerçekleştirilecek olan Rio Olimpiyatlarına da sporcu gönderecek olan Yüksekokulumuz bölgesinde kendisinden eğitiminin kalitesinin yanısıra sportif başarılarıyla da söz ettirmektedir. Tüm bu gelişmeler neticesinde ortaya çıkan başarılar hepimizi gururlandırmaktadır. Şampiyonada başarılı olan sporcularımızı tebrik ediyor kendilerini yetiştiren hocalarımıza da teşekkür ediyorum.”

Konu hakkında bir açıklama yapan Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer “Üniversitemizin ulusal ve uluslararası platformlarda elde ettiği başarılara bir yenisinin eklenmesinden ötürü büyük bir memnuniyet yaşamaktayız. Zonguldak’ta birbirinden kıymetli akademik, kültürel, sportif, sanatsal organizasyona başarı ile imza atan Üniversitemiz geleceğe güvenle bakmaktadır. Eğitimin kalitesini yükselten akademik altyapı çalışmalarının, uluslararası işbirliklerinin, her bölüme kazandırılan laboratuvarların, tüm yerleşkelerimizde oluşturulan açık ve kapalı spor tesislerinin beraberinde sportif başarıların da yaşanması atılan adımların karşılığı olarak hepimizi onurlandırmaktadır. Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ile Koç Spor Fest organizasyonuyla ve Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleşen Türkiye Üniversiteler Judo Şampiyonasını başarıyla gerçekleştirmiş olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Organizasyona sağladıkları katkı için Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer’e, Türkiye Judo Federasyonu Asbaşkanı Yusuf Özışık’a ve Koç Holding İletişim Müdürü Okyar Tuncel’e özel olarak teşekkürlerimi iletiyorum. Elliye yakın üniversiteyi ağırlama imkânı bulduğumuz Şampiyonada elde edilen başarı dolayısıyla emeği geçen sporcu ve çalışma arkadaşlarımızı tebrik ediyor; sporcularımızın ülkemizi ve üniversitemizi başarı ile temsil etmelerini diliyorum.”

Haber: İHA


Haber Okunma Sayısı : 2841
25.04.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın