Pass

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 96. Yıl kutlamaları Çaycuma’da Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından günün anlam ve önemini anlatan çelengi anıta İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir sundu. Ardından Şehir Stadyumu’nun da ki kutlama programına geçildi.

Programa, Kaymakam Serkan Keçeli, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Selçuk Özen, Çaycuma Belediye Başkanı, İlçe Emniyet Müdürü Seyfi Ömer Paça, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, CHP İlçe Başkanı Tuncay Akyol, MHP İlçe Başkanı Ersin Akyüz, CHP eski Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.   

İlk olarak Kaymakam Serkan Keçeli, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Selçuk Özen ve Çaycuma Belediye Başkanı halkın ve öğrencilerin bayramını kutladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir açılış konuşmasında şunları söyledi; “Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 96. Yıl dönümü, aynı zamanda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı sevinç ve coşkuyla kutluyoruz. Milletimizin tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri 23 Nisan 1920 günüdür. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde “milletin bağımsızlığını yine milletin azim ve kararlılığı kurulacaktı” anlayışıyla tutuşturulan bağımsızlık meşalesi, 23 Nisan 1920 Cuma günü Ankara’da TBMM, halkın ve milletin sesi olarak milletimize demokrasinin kapılarını aralamıştır. Egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğunu milletin üzerinde hiç bir güç olmadığını tescillemiş, her türlü vesayet anlayışına dayalı yönetim beklentilerini de ortadan kaldırmıştır. Atatürk’ün düşüncesinde çocuklar, milletin geleceğidir. Atatürk çocuklara duyduğu sarsılmaz güvenin ve büyük sevginin ifadesi olarak, 23 Nisan’ı çocuklara armağan etmiştir. Dünyada çocuklarına bayram hediye eden ve bu bayramı bütün dünya ile paylaşan ilk ve tek ülke Türkiye olmakla birlikte Gazi Mustafa Kemal’de bu anlamda müstesna bir yere sahiptir. Bu günü sizlere armağan eden, Mustafa Kemal Atatürk’ün sizlere olan şu hitabını hiç unutmayın, “küçük hanımlar, küçük beyler, sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı bir mutluluk parıltısısınız, asıl aydınlığa boğacak sizsiniz. Kendinizin ne kadar mühim, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz” dedi.

Okunan şiirlerin ardından çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol tarafından verildi. İlk ve ortaokul öğrencilerinin hazırladığı gösterilerinin ardından kutlama programı sona erdi.

Haber: EKSPRES

 

 


Haber Okunma Sayısı : 2874
23.04.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın