Pass

Uzun süredir devam eden “Çaycuma Sabah namazında buluşuyor” etkinliği kapsamında düzenlenen sabah namazı buluşması Çaycuma’nın Dağüstü Köyü Hatıplar mahallesi Camii'nde idi ve Çaycuma’lılar sabah namazı için camiye adeta akın ettiler.

Çaycuma Sabah namazı buluşmaları Köylerde daha çok ilgi görmeye devam ediyor. Çaycuma’lılar sabah namazı buluşmaları için belirlenen camiyi sabah namazında doldurmaya devam ediyor. Çaycuma merkezden ve Çaycuma köyleri Sabah namazı için camiyi doldurdu namazın ardından yapılan tesbihat, zikir ve dualardan sonra Köy halkının çorba ikramı duygu yoğunluğu ile ısınan içimizi daha da ısıtmaya yetti.

Çaycuma ilçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu’nun Şehir dışında olması sebebi ile Çaycuma müftülüğü adına Sabah Namazını Kıldıran Arif Erikoğlu; “Sabahın bu güzel vaktinde bizleri buluşturan Rabbime Hamt olsun. Evlam bizleri bu Sabahın en güzel vaktinde buluşturduğu gibi Cennetinde de buluşturmayı nasip etsin” dedi.

Dağüstü Köyü sabah Namazı buluşmasına Kilimli ilçesinden katılan ve güzel sohbeti ile Cemaati memnun eden Kilimli Merkez Camii İmamı Hasan Hüseyin Çelebi “Âlemlerin Rabbine ve Rasülullaha selam olsun, Sabahın en bereketli saatinde Dağüstü Köyünde bizleri buluşturan Rabbim, bizlerden razı olsun. Sabahın seher vakti Rabbimiz ile buluşmak üzere camiyi doldurduğunuzu görmekten son derece mutluyum. Hepinize teşekkür ediyorum Allah sizlerden razı olsun. Emeği geçenleri tebrik ediyorum, Sabah Namazı buluşmalarını çok önemsiyorum devamlı olmasını Mevla’dan niyaz ediyorum. “Sabah Namazı Buluşmaları”  Ülkemiz genelindeki Müftülükler tarafından birlik ve beraberlik mekânları olan camilerimizde vatandaşlarımızın buluşmasını ve kaynaşmasını sağlayarak yardımlaşma ve dayanışma ruhunun geliştirilmesine, kardeşlik duygularının pekiştirilmesine katkı sağlamaktadır. Evlam Birliğimizi bozmasın Yurdumuza içerden ve dışarıdan gelebilecek tehlike ve musibetlerden muhafaza eylesin. Gününüz Aydınlık olsun Rabbim yuvalarınız huzurla dolsun, Biliyoruz ki Huzur İslam’ da dır” dedi.

Dağüstü Köyü Hatıplar Mahallesi Din görevlisi Birol Öztürk “Emeği Geçenlere Başta Köy Muhtarımız Şenol Akdoğan olmak üzere, Çevre köylerden ilçemiz ve ilçemiz dışından gelen tüm misafirlerimize Teşekkür ediyorum.

Misafirlerimize ikramda bulunan Cemaatimize, Köyümüzün gençlerine, Selahattin Kaya, Hayri Taşdemir, Aytekin Kaya, Nevzat Korkut, Kâmil Yiğit, Ayhan korkut, Satılmış Pirecioğlu’na Gencer Lokantası Aycan Gencer’e Teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2957
23.04.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın