Pass

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Karaelmas Gazeteciler Derneği’nin 6. Olağan kongresi sonrasında nezaket ziyaretinde bulundu. 

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, yaptığı konuşmasında Karaelmas Gazeteciler Derneği’nin 6. Olağan kongresi sonrası tekrar göreve gelen Osman Sav’a başarılar diledi.     

Zonguldak’ta hem siyasetle hem halkla aradaki diyalogları kurarak köprü görevi gördüğünü belirterek “Karaelmas Gazeteciler Derneğinin geçtiğimiz günlerde kongresi olmuştu. Bizde teşkilat olarak hayırlı olsun temennilerimizi iletmek üzere ziyaret etmek istedik. Medyanın ne kadar önem arz ettiği biz siyasiler ve vatandaşlar tarafından biliniyor. Bizler olmazsa olmaz dediğimiz medya ile her zaman her gün iç içe birlikteyiz. Basın mensubu arkadaşlarımızın meşakkatli bir görevi var. Gerek programlarda gerek ziyaretlerde gerekse habercilikte ya da çalışan arkadaşlarımızın ne kadar zor şartlarda çalıştığını yakından bilen kişileriz. O anlamda hem dernekçilik hem medya meşakkatli bir çalışma sektörü. Bu anlamda Osman Bey ve yönetimdeki arkadaşları tebrik ediyorum. Görevlerinde başarılar diliyorum. İnşallah bundan sonra ki süreçte aynı enerji ve sinerjilerini Zonguldak için harcayarak hem siyasetle hem halkla aradaki diyalogları kurarak Zonguldak’a gelecek olan hizmetlerde geçmişte olduğu gibi köprü oluşturacaklardır. Osman Bey’e yeni seçilen yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun diyor ve başarılar diliyorum.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karaelmas Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Osman sav ise yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi:

“Karaelmas Gazeteciler Derneği’nin Genel Kurulundan sonra ziyaretlerimiz oluyor. Bu konuda ki duyarlılığınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Daha önce gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimize ve faaliyetlerimize de gelmiştiniz. Bundan sonra ki süreçte de derneğimizin daha faal olarak Zonguldak’a faydasını daha da arttıracak hem de meslektaşlarımıza destek vermeyi amaç ediniyoruz. Bu anlamda ziyaretinizi anlamlı buluyorum ve çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte de Zonguldak’a yapılacak etkinliklerde hem size destek vereceğiz hem de sizden destek isteyeceğiz."

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2435
21.04.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın