Pass

Çaycuma Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı tarafından başlatılan bilgilendirme toplantılarının ilki Nebioğlu ve Perşembe Beldeleri’nde gerçekleştirildi.

İlk olarak Nebioğlu Beldesi cami toplantı Salonu’nda esnaflarla bir araya gelen Çaycuma Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, İlçe jandarma trafik tim görevlileri Hakan Başol ve Âdem Şevik, İlçe Sağlık Grup Başkanlığı personelleri Esra Bakışkan ve Olgun Özaydın, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü’nden Mücahit Güleç kendi branşlarını ilgilendiren esnafa konularda ayrıntılı bilgi vererek soruları cevaplandırdı. Kurum temsilcileri tarafından sırasıyla esnafın denetimlerde karşılaşacağı başlıca konulardan olan hijyen, güvenlik ve yeni çıkan mevzuatlarla ilgili bilgi verildi.

Perşembe Camlı Köşk’te gerçekleştirilen toplantıya Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam da katıldı. İnam bir bölgenin gelişmesinde esnafın payı olduğunu ve mevzuat ve kurallara uyulduğu takdirde hiç bir esnafın mağdur olmayacağını ifade ederek, esnafa yönelik etkinliklere Belediye olarak her zaman destek olacaklarını söyledi.

Çaycuma Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayri Kandemir esnafın gerek çalışırken gerekse denetimlerde mağdur olmaması ve cezai işlem uygulanması için çalıştıklarını ifade ederek; “Çaycuma merkez, belde ve köylerinde esnafımıza yönelik eğitim ve bilgilendirme toplantılarını başlattık. Esnafımızı ilgilendiren kurumlarımızda görev yapan uzman arkadaşlarımız kendi görev alanlarını kapsayan konularda ve mevzuat değişikliklerini anlatarak bilgi verecekler. Esnafımızın katılımının oldukça yüksek olması bizleri mutlu ediyor. Ayrıca bizlere her zaman yardımcı olan kurum temsilcilerimize teşekkür ediyorum ”diye konuştu.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2376
18.04.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın