Pass

Hz. Muhammed (SAV)’in Dünyayı teşriflerinin 1445.nci yıldönümü münasebetiyle Çaycuma Müftülüğü tarafından 2016 Yılı Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri devam ediyor Perşembe Beldesi Muharremşah Köyü ve Merkeze bağlı Şeyhoğlu köylerinde düzenlenen program, bay bayan vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Programa konuşmacı olarak İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu katılırken, İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Şendoğan Kaya, Türkiye Diyanet Vakfı Naim Eren, Türkiye Diyanet Vakfı Mustafa Muslu, Türk Diyanet Vakıf-Sen Çaycuma Şube Başkanı Nihat Bpozacı, Karapınar Beldesi Jandarma Kd. Uzman Çavuş Cumali Başkan, Muharremşah Köyü Muhtarı Vasfi Yörübaş, Hacıibadi Köyü Muhtarı Bayram Çiloğlu, Dursunlar Köyü Muhtarı Şerafettin Meşe, Basat Köyü Mhtarı Hasan Kuzucu, Şeyhoğlu Köyü Muhtarı Muhittin Demirsoy, Kalaycıoğlu Köyü Muhtarı Yalçın Kalaycıoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçe Müftüsü Arcaklıoğlu, emeği geçenlere teşekkür ederek; “Programımızın hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Allah’a hamd ediyorum ki; kutlu doğumun platformundan başlayarak bütün programlarda şurada olduğu gibi bir birlik ve kardeşlik havası devam ediyor. Allah birliğimizi dirliğimizi daim etsin. Allah hepinizden razı olsun. Bizler, Peygamberimizin kardeşleri m diye özlediği kimseler olmaya aday bir ümmetiz elhamdülillah. Onun kardeşlik ahlakına, kardeşlik hukukuna ve onun kardeşi olma yolunda hepimiz gayret göstermeliyiz.

Diyanet İşleri Başkanlığı son altı yıldan beri Peygamberimizin her yıl farklı bir yönünü ortaya çıkararak, Onun daha iyi tanınmasını sağlamaktadır. Bu sene de Peygamberimizin tevhid, vahdet ve birlikte olma özelliklerini ön plana çıkararak daha iyi anlaşılmasını ve anlatılmasını sağlamak için böyle bir tema belirlemiştir.

Birliğin ve beraberliğin asıl kaynağı ailemizdir. Eğer ailede birlik beraberlik yoksa toplumdaki birlik ve beraberlikten bahsedemeyiz. Aile toplumun temelidir. Aile toplumun kalbidir, çekirdeğidir, olmazsa olmazıdır.

Peygamberimiz, “Mü’minin bu dünyadaki cenneti ailesidir” buyurmak suretiyle istiyordu ki; Müslüman daha bu dünyada iken cennet mutluluğunu ailesinde yaşasın.

Biz birlik ve beraberliği önce ailelerimizden başlatalım inşallah. Bu birlik ve beraberlik dalga, dalga topluma yayılacaktır. Ailede birlik oluşturmasak toplumda birlikten bahsedemeyiz. Çünkü temeli sağlam olmadan inşaatın üstü yapılmaz. Aile toplumun temelidir diyoruz. O nedenle birliğin, beraberliğin ailede oluşmasını diliyorum. 2016 yılı kutlu doğum haftasının hayırlara vesile olmasını yüce Mevla’dan niyaz ediyorum” dedi. 

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3510
16.04.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın