Pass

Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) 6. olağan kongresi gerçekleştirildi. 

Belediye Kültür Merkezi’nde bulunan Karaelmas Gazeteciler Derneği binasında yapılan 6. Olağan kongresine üyeler büyük ilgi göstererek yeni Yönetim Kurulu (Asil ve Yedek), Denetleme Kurulu (Asil ve Yedek) ve Danışma Kurulu seçimleri gerçekleştirildi. 

Divan Başkanlığını Turhan Oral’ın yaptığı kongrede, yazmanlıkları İlknur Yılmaz İpekçi ve Çetin Özdemir yaptı. Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından dernek Başkanı Osman Sav ile Başkan Yardımcısı Mustafa Emen birer konuşma yaptılar ve kongrenin hayırlı olmasını dilediler. Başkan Osman Sav yaptığı konuşmada, “Karaelmas Gazeteciler Derneği olarak kurulduğumuz 2003 yılından bu yana birçok etkinlikler gerçekleştirdik ve yeni yönetim kurulumuzla birlikle derneğimizin faaliyetlerini daha da arttırarak bu etkinliklerimizi çoğaltmak istiyoruz, yeni yönetimimizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Daha sonra seçimlere geçildi. Tek liste ile gidilen seçimde göreve seçilenler şu isimlerden oluştu.
Yönetim Kurulu Asil; Osman Sav, Hasan Miyanyedi, Mustafa Emen, Sinan Çetinbakış, Ender Yüksel, Durmuş Sevindik, Çetin Özdemir, İlknur Yılmaz İpekçi, Doğan Gönüllü. Denetim Kurulu Asil; Sevim Arı, Suat Özger, Eren Arslanyılmaz. Danışma Kurulu; Namık Aşcı, Ali Bahadır, Atilla Öksüz, Turhan Oral, Akay Turhan, Hasan Ataman. ,

Öte yandan yeni seçilen yönetim kurulu hafta içerisinde yapılacak olan toplantıda görev bölümü yapacak.

Haber: İHA


Haber Okunma Sayısı : 2992
16.04.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın