Pass

Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri kapsamında Sabahı Çaycuma Merkez Pehlivanlar Siteler Camisi Tarihi günlerinden birini yaşadı.

1000’in üzerinde katılımın gerçekleştiği sabah Namazı buluşmasında duygu dolu anla yaşandı. Çok sayıda Amir ve Memurun katıldığı sabah namazı buluşması Namaz sonunda açık büfe kahvaltı ile son buldu. Hazırlıklara bir gün önceden başlayan Camii İmam Hatibi Olcay Verimli, Din Görevlileri Burhan İnam, Murat Yaşa başta olmak üzere Camii Dernek yöneticileri ve Camii Gençlik kolları Bu günlere bizi eriştiren ve lütfeden Rabbimize Hamdolsun dediler.

İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu “Çaycuma’da en mutlu günlerimden birini yaşadım. Sabah Saat 05.00 de yüzlerce gencimiz akın akın Siteler Camimizde Sabah Namazına geldiler. Yüzleri ve kalpleri pırıl, pırıl parıldayan gençlerimize Sabah namazını kıldırmak beni çok mutlu etti ve geleceğe dair çok güzel şeylerin olacağının işaretlerini verdi. Bu bereketi oluşmasında büyük emekleri olan başta değerli Din Görevlisi kardeşlerimize, Gençlik liderlerimize ve tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum “dedi

Gençlik Merkezi Müdürü Şendoğan Kaya; “Camimizi Gençlerle Dolduran Rabbimize Hamdolsun

Tam bir Bayram Havasının yaşandığı bu berekete maddi ve manevi destek olan başta Çaycuma İlçe Müftümüze, Merkez 1. Bölge ve 2. Bölge Din Görevlilerimize, Gençlerimize ve onların katılımlarını sağlayan Din Görevlilerimize; İştirak eden cemaatimize ve katkı yapan hayırseverlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Sabah Namazı Siteler Camiindeki büyük buluşmaya katılan AK Parti ilçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu Namaz sonrası Bahçede kahvaltıda şunları söyledi; “Maşallah bu huzurda uyanış belki de en çok ihtiyacımız olan şeyi; Birlik ve Beraberliğimizi hedeflemektedir.

Genç, yaşlı, kadın, erkek, Türk, Kürt, şu -bu demeden omuz omuza güçlü bir gelecek inşa edilecek, Temeller samimiyet ve kardeşlik ile atılacak ve yıkılmayacaktır. Ülkemize İçerden ve Dışardan gelecek tüm kötülüklere bu birlik oluşumuzla göğüs gereceğimize inanarak, Tüm katılan herkese Allah razı olsun diyorum, destekleyen emek veren ve katılan tüm cemaatten. Birliğimiz daim, yolumuz salim olsun diyorum” dedi.

Gökçebey özel idare müdürü İzzet Turpçu Çaycuma’da katıldığı sabah namazı buluşmasında “İnsan nadide bir cevheri, bir inciyi, bir altını nasıl sokağa atamazsa, milletlerin en büyük saadet ve istikbal sermayesi olan gençleri de sokakların kirli ve bulanık sularına bırakmamalıdır. Her insan aman Gençlerinize sahip çıkalım diyor ama sadece diyor Ama Çaycuma Müftülüğü fiili hayatta bir şeyler yapıyor Rabbim razı olsun” dedi.

Haber: ESKPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 2878
16.04.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın