Pass

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Peygamberimizin dünyaya gelişinin 1445. Yıl dönümü nedeniyle Çaycuma’da Kutlu Doğum programı düzenlendi.

Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezi’nde İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin düzenlediği programa, Kaymakam Serkan Keçeli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Emniyet Müdürü Seyfi Ömer Paça, Askerlik Şubesi Başkanı Gökhan Kara, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Coşkun Ulutaş, Çaycuma İlçe Spor Müdür V. Erkan Arslan, Gençlik Merkezi Müdürü Şendoğan Kaya, siyasi parti temsilcileri, daire ve okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, İmam Hatip Ortaokulu öğrencisinin okuduğu Kur’an tilaveti ile program başladı.

Programın açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, “Bizler bugün insanlık tarihini derinden etkilemiş, kutlu mücadelesi ve örnek hayatıyla, insanlığın aydınlanmasını ve kurtuluşuna vesile olmuş, yüce Allah’ın elçisi sevgililer sevgilisi Peygamber Efendimizin dünyaya teşriflerinin 1445. Yılını idrak ediyoruz. Bu yıl tevhit, vahdet ve birlik temasının işlendiği kutlu doğum etkinlikleri çerçevesinde bu hafta münasebetiyle, ikbalimizin ve istikbalimizin teminatı olan yavrularımıza peygamber sevgisini ve ahlakını aşılamak, milli ve manevi değerlerine bağlı, dindar bir nesli yetiştirmek bizim yegâne amaçlarımızdandır. Yüce Allah insanlık tarihini her döneminde, ,İnsanları uyarmak, onlara doğru yolu göstermek ve onlara rehberlik yapmak üzere peygamberler göndermiştir. Peygamberlerin sonuncusu, tamamlayıcısı, kıyamete kadar yol ve yol göstericisi, bizim peygamberimiz tüm insanlığın peygamberi, iftihar tablosu Hz. Muhammet’tir. Efendimiz içinde yaşadığı toplumda, haklı ve hakikati esas alan ahlak anlayışı ile insana insanlığını bir kez daha hatırlatmıştır. Merhamet ve adalet yüklü mesajlarıyla bütün insanların Allah’ın kulu olarak değerli olduğunu bir kez daha ortaya koymuş, kardeşlik hukuku ve birlikte yaşama ahlakın temellerini atmıştır. Kutlu doğum coşkusunun ve heyecanın en yoğun biçimde yaşandığı efendiler efendisine ve saadet asrına duyulan hasret ve özlemin doruklara ulaştığı bu günlerde, Türk İslam ve kültür medeniyetinin yeryüzündeki en itibar temsilcileri olan bizlere düşen sorumluluk, peygamber efendimizi hayatımızın her alanında örnek almak, onun sünnet ve rehber ahlakını kendimize örnek edinmek, yavrularımıza, gençlerimize, yeni nesillere peygamber sevgisini ve ahlakını benimsete bilmek ve onun açtığı yoldan ilelebet yürüye bilmektir” dedi.

Oratoryo ve okunan ilahilerin ardından çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2624
15.04.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın