Pass

Çaycuma’da görev yapan yerel ve ulusal basının temsilcileri, Çaycuma’da görev yaparken Zonguldak’ta İl Milli Eğitim Şube Müdürü olarak atanan ve bu hafta tekrar Çaycuma İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğünde göreve başlayan Çaycuma’nın eski Şube Müdürlerinden Bayram Güneş’i makamında ziyaret etti.

Çaycuma’da görev yapan basın mensupları ilçeye yeniden atanan Bayram Güneş’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.

Gazeteciler adına konuşan Ekspres Gazetesi ve Çaycuma TV genel yayın yönetmeni Ercan Karakuş; “Her il veya ilçede iyi eğitimciler ya da ünlü öğretmenler vardır. Zonguldak’ta da Bayram hocamız da iz bırakmayı başaran eğitimcilerden biridir. Eğitimcilik, idarecilik gibi güzel bir mesleğe hayatını adamış, eğitim gönüllüsü insanların ne denli önemli bir misyon üstlendiklerini çok iyi bilinmesi gerektiğini düşünüyorum. Eğitime adanmış hayatlar bizim için çok değerlidir. Bugün burada, bu kutsal mesleğe yıllarca idareci olarak hizmet eden, hocamızı ziyaret ederek kendisine duyduğumuz saygıyı da bir anlamda dile getirme fırsatı bulduğumuz için mutluyuz" dedi.

Gazetecilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Güneş, eğitimciliği, öğretmenliği ve idareciliğin en önemli öğesinin insan odaklı bir meslek olduğunu ifade ederek, bu mesleği severek yapmaya devam ettiğini ve bundan sonra da aynı inançla hizmetlerine devam edeceğini söyledi.

Güneş; “Çaycuma’da görev yapan Ekspres Gazetesi &Çaycuma TV Genel Yayın Yönetmeni ve İHA Muhabiri Ercan Karakuş, Pusula Gazetesi ve DHA Muhabiri Yeliz Alagöz Ateş, Şafak Gazetesi Muhabiri Gönül Ünlü ’ye teşekkür ediyorum, uzun yıllar hizmet verdiğim ilçeme geri dönmem ailem başta olmak üzere tüm Çaycuma halkını memnun ettiğini düşünüyorum. Çaycuma Milli Eğitimde güçlü bir kadromuz var. Eğitim alanında güzel hizmetler yapacağımızı düşünüyorum” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2574
14.04.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın