Pass

Çaycuma köy ve mahalle muhtarlarının Ankara ziyareti sonrası, Çaycuma Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Çelen değerlendirmelerde bulundu.

Çaycuma Muhtarlar Derneği başkanı Ekrem Çelen Ankara’da muhtarlarla birlikte yaptıkları ziyaretin değerlendirmesini Genel yayın yönetmenimiz Ercan Karakuş’a yaptı.

Başkan Çelen, Ak Parti Zonguldak milletvekilleri Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu ve Özcan Ulupınar ile görüşerek bölgenin sorunlarını ilettiğini belirtti.

Çelen; “Ankara’da AK Partili üç vekilimizle bir araya geldik. Vekillerimize 8 maddelik bir istek dosyası sunduk, Çaycuma’da Köy ve mahalle muhtarlarımızın sorunlarını maddeler haline getirerek kendilerine sunma fırsatı bulduk bu maddeleri sizler aracılığı ile tekrar paylaşmak istiyorum,1.nci madde olarak il, ilçe belde mahallerde çocuk parkı bulunmakta olduğunu 83 köyümüze çocuk parkı istedik.2.nci Enerji-Sa ile ilgili sıkıntılarımızı, özellikle istek ve şikayetlerimiz konuda muhatap bulamadığımızı, 3.ncü Köy yollarımızın iyileştirilmesini,4.ncü çöp konteynırlarının yetersizliğini,5.nci olarak köylerimizin kanalizasyon ihtiyaçlarını, Vidanjör ihtiyacımız olduğunu,6.ncı olarak özellikle Filyos Beldesine giden yolumuza bir şerit daha eklenip yaz aylarında Turizme katkı sağlanması gerektiğini,7.nci madde olarak Tren seferlerine ek vagon konularak halkın mağduriyetinin giderilmesini, son olarak Çaycuma Filyos arası kamulaştırma arazilerinde vatandaşlarımız tarım yapmaktadırlar, Kiralanıp bu yerlerde tarım yapanların kira ücretlerinin düşürülmesini talep ettik” dedi.

Maddeleri bu şekilde sıralayıp kendilerine sunduklarını ifade eden Başkan Çelen; “Çaycuma İlçemize özel önem verildiği, çalışmalarımızın tüm Milletvekillerimiz tarafından dikkate alındığını düşünüyorum. Dernek başkanı olarak sayın vekillerimizin bizlere gösterdiği ilgi ve alakalarına teşekkürlerimi sunuyorum ve sorunlarımızın en kısa sürede çözüme kavuşacağını düşünüyorum” dedi.

Haber: EKSPRES

 

 


Haber Okunma Sayısı : 2563
11.04.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın