Pass

Çaycuma Kent Konseyi Emekli ve Yaşlılar Meclisi ile Çevre Çalışma Grubu Başkanı Erol Ünlü, bir süre önce düzenlediği etkinlik için davet ettiği Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi olan Çaycuma Ziraat Odası Rıza Çapkın sarf ettiği “Ben sizin gibi yalakcı değilim” sözlerine karşı Kent Konseyi yönetimin hiçbir yaptırım uygulamamasından dolayı konseydeki görevlerinden istifa etti.

Gönüllü olarak tüm hizmet ve etkinliklerde yer almaya çalışan Erol Ünlü istifa dilekçesinde şunları söyledi; “Çaycuma Kent Konseyi Emekli ve Yaşlılar Meclisi Başkanlığı adına yapmış olduğumuz bir etkinlik için Kent Konseyi Başkan ve Yürütme Kurulunu davet ettiğim gün Yürütme Kurulu Üyesi olan Çaycuma Ziraat Odası Rıza Çapkını da sözlü olarak davet ettim. Davet esnasında Rıza Çapkın’ın çirkin ve kırıcı sözleri beni oldukça üzmüştür. Çapkın sarf ettiği çirkin kelimeleri Kent Konseyinin Genel Kurulu ve Yürütme Kurulundaki herkese itaat etmiştir. Kent konseyinde kimse ‘yalakçı’ değildir,  ben bu çirkin sözleri kabul etmiyorum.

Bu süre zarfında. Konuyu Kent Konseyi Kurucusu olan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ve Kent Konseyi Başkanı Neşe Köktürk’e ileterek Rıza Çapkın’ın istifasını istedim. Fakat gereği yapılmadı. Gönüllü hizmet ve etkinlikler yapan duyarlı kent konseyine  ‘yalakçı’ diyecek şahısla aynı çatı altında  görev yapmak istemediğimden dolayı Kent Konseyi  Emekli ve Yaşlılar Meclis Başkanlığı ile  Çevre Çalışma Gurubu Başkanlığından  istifa ediyorum. Gereğini arz ederim”.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2598
11.04.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın