Pass

Türk Polis Teşkilatını’nın kuruluşunun 171. yıldönümü nedeniyle Çaycuma’da Atatürk Anıtı’na çelenk koyma töreni düzenlendi.

Törene; Kaymakam Serkan Keçeli, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Selçuk Özen, Çaycuma Belediye Başkanı, Askerlik Şubesi Başkanı Gökhan Kara, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Seyfi Paça, Jandarma Karakol Komutanı Ruhi Çevik, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, BEÜ Çaycuma MYO Müdürü Hikmet Yazıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Esnaf Odası, Başkanı Hayri Kandemir, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, CHP İlçe Başkanı Tuncay Akyol, Gençlik Merkezi Müdürü Şendoğan Kaya, Zonguldak Havalimanı Müdürü Hasan Özşahin, emniyet personeli, belediye meclis üyeleri banka ve daire müdürleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı İlçe Emniyet Müdürü Ömer Seyfi Paça yaparak şunları söyledi; “Bugün Türk halkının sevgi ve güvenini kazanmış demokratik hukuk devletinin, Atatürk ilke ve inkılaplarının ve laik Cumhuriyetin teminatı olan Türk Polis Teşkilatı’nın 171. Kuruluş yıldönümü sizlerle kutlamaktan gurur ve mutluluk duyduğumuzu belirterek hepinize hoş geldin diyor, en içten saygılarımı sunuyorum. Şanla şerefle yazdığı 171 yıllık bir maziyi geride bırakmış olan teşkilatımız, sadece Türkiye sınırları içerisinde değil, dünyadaki saygın yerini almış olmanın haklı gururunu taşımaktadır. Emniyet Teşkilatı toplumda huzuru ve düzeni sağlama, vatandaşın can ve mal güvenliğini koruma, kanunun hâkimiyetini ve devlet otoritesini sağlamak gibi çok önemli ve hayati görevleri üstlenmiştir. Türk Polisi, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, insan haklarına saygılı, demokratik, laik ve sosyal hukuk devletinin önemli bir kurumu olmanın gururu ve bilinci içerisinde görevini en iyi şekilde yerine getirmeye devam edecektir. Teşkilatımız 171. Kuruluş yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de hep beraber kutlamanın mutluluğunu tadarak, devletimizin ve milletimizin selameti uğruna hayatını feda eden arkadaşlarımızın azizi hatıralarını rahmetle anıyor, emekli ve gazilerimiz ile halen görevleri başında olan mensuplarımıza ve ailelerine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.

Sultan Aslan isimli vatandaş kendi yazdığı ‘Canım Polisim’ isimli şiirini okudu. Emniyet Müdürü Paça, ardından makamında tebrikleri kabul etti.

Haber: EKSPRES

 

 


Haber Okunma Sayısı : 3018
08.04.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın