Pass

Köprü faciasının 4’üncü yıl dönümünde Çaycuma Belediyesi ve İlçe Müftülüğü’nün katkıları ile 6 Nisan Anıtı önünde hayatını kaybedenler için anma programı düzenlendi.

Törene, Kaymakam Serkan Keçeli, Çaycuma Belediye Başkanı, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Selçuk Özen, CHP Zonguldak eski Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, CHP İlçe Başkanı Tuncay Akyol, MHP İlçe Başkanı Ersin Akyüz, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kandemir, belediye meclis üyeleri, daire ve okul müdürleri ile köprüde hayatını kaybedenlerin yakınları katıldı.   

Din görevlilerin okuduğu Kuranı- Kerim’in ardından İlçe Müftüsü Arcaklıoğlu’nun dua gerçekleştirdi. Katılanlara gül suyu ve lokum ikram edildi.

Kaymakam Serkan Keçeli ise duygularını şöyle ifade etti; “Köprü faciasında ölen arkadaş ve kardeşlerimizi anmak ve arklarından bir dua yollamak üzere toplandık. Vefat eden kardeşlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına sabır diliyorum. Allah tüm Türkiye’mizi bu tür afetlerden korusun” dedi.

Son olarak hayatını kaybeden 15 kişi için köprüden Filyos Nehri’ne 15 karanfil bırakıldı.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2883
06.04.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın