Pass

Çaycuma’nın Nebioğlu Beldesinde, halk arasında ’fil hastalığı’ olarak bilinen ’lenf ödem’ hastalığına yakalanan 36 yaşındaki Fatma Akman, tedavisi için kendisine yardım eli uzatılmasını bekliyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan; “Beldemiz Karaevligeriş mahallesinde ikamet eden Fatma Akman 27 yıldan beridir Fil hastalığı ile mücadele etmektedir. Sağlığına kavuşabilmesi için tüm ümidini yardım kampanyasından gelecek bağışlara bağlamıştır. Bu uzun süreç içerisinde lenf ödem çorabı ile hayatını idame ettirmeye çalışmış ancak çorap fiyatının yüksek olması nedeni ile İlçe Kaymakamlığımız ve mahallemizdeki yardım severlerin katkıları ile çorabını temin ederek bu günlere gelmiştir.

Zaman içerisinde Lenf ödem çorapları tedaviye cevap vermediği için Ak Parti Zonguldak Milletvekilimiz Sayın Özcan Ulupınar ile temasa geçerek araştırmada bulunulmuştur. Bu hastalığın tedavisinin yalnızca İstanbul Atakent Acıbadem Hastanesinde yapılabileceği kanısına varılmış olup Vekilimizin hastane ile yapmış olduğu görüşmelerde 80.000,00 TL olan ameliyat ücreti vekilimizin katkıları ile 60.000,00 TL ye indirilmiştir.

Fatma Akman, babasını 5 yıl önce kaybetmiş annesi ile birlikte yaşamaktadır. Yetim aylığından başka geliri bulunmamaktadır. Hastalığından kurtulabilmek için 16 Şubat 2016 tarihinde Başbakanımıza mektup yazmış Sayın Vekilimizin aracılığı ile mektubunu Başbakanımıza ulaştırmıştır. Son dönemlerde iyice şiddetlenen ağrıları nedeni ile yardım kampanyası başlatabilmek için İlçe Kaymakamlığımıza müracaatta bulunduk.    

Hastamızın Ak Parti Zonguldak Milletvekili Sayın Özcan Ulupınar ile görüşmeleri devam etmektedir. Milletvekilimizin de katkıları ile ameliyat için gerekli olan paranın toplanması hususunda mücadelemiz devam etmektedir. Sonuç olarak Allah kimseye böyle acı yaşatmasın diyoruz. Kızımızın tedavisi için gerekli olan ameliyat masraflarının karşılanması konusunda iş adamlarımızın, Sivil Toplum Örgütlerinin, Belediyelerimizin ve duyarlı tüm vatandaşlarımızın yardımlarını bekliyoruz” dedi.

Kaymakamlık tarafından yapılan araştırma sonucunda Zonguldak Valiliği’nin 15.03.2016 tarih ve 1782 sayılı olurları ile yardım toplama izni verilmiştir.

Hesap Numarası;

TC ZİRAAT BANKASI HACIKADI_ÇAYCUMA/ZONGULDAK ŞUBESİ

HESAP NO: 48929896-5003

İBAN NO: TR47 0001 0007 9248 9298 9650 03

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2939
06.04.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın