Pass

Çaycuma’da Kutlu Doğum Haftası hazırlıkları başladı Çaycuma’da gerçekleştirilecek 2016 yılı ‘Kutlu Doğum Haftası’ etkinlikleri kapsamında yapılacak faaliyetlerle ilgili istişarede bulunmak üzere İlçe Müftülüğü tarafından Hanım eli Pastanesi’nde kahvaltı düzenlendi.

Kahvaltıya, Kaymakam Serkan Keçeli, Çaycuma Belediye Başkanı, Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, Karapınar Belediye Başkanı Ahmet Aydın, Perşembe Belediye başkanı İsmail İnam, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Coşkun Ulutaş, İbrahim Ethem Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Ahmet Acar, BEÜ Çaycuma Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hikmet Yazıcı, Öğretmen vi Müdürü Gürbüz Kurnaz, Memur Sen İlçe Temsilcisi Kenan Tunç, Diva Sen İlçe Temsilcisi Yusuf Bayhan, Kent Konseyi Emekli ve Yaşlılar Meclisi Başkanı Erol Ünlü, Alagözler Şirketler Grubu Başkanı Kadir Alagöz, basın mensupları, dernek ve vakıf temsilcileri katıldı.

Bu seneki Kutlu Doğum Haftası temasının ‘Gelin Birlik Olalım’ olduğunu ifade eden İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu Kutlu Doğum’un sadece camilerde kutlanan bir etkinlik olmadığını, halkla iç içe olunması gerektiğini söyleyerek, 15 gün sürecek etkinlikler hakkında bilgi verdi. Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı; “Nisan ayı geldi. Her yıl oluşan o muhteşem topluluğu görmeye az bir zaman var. Elbette bu kadara büyük organizasyonlar için çalışmalar yapmak lazım. Bu konuda her zaman olduğu gibi Çaycuma Belediyesi olarak elimizden geleni yapmaya hazırız. Hayırlı uğurlu olmasını diliyor ve büyük katılımla gerçekleşmesini Cenabı Haktan niyaz ediyorum” diye konuştu.    

Kaymakam Serkan Keçeli ise şunları söyledi; “Güzel günleri yaşamaya az kaldı. Bu güzel günün müjdesini vermek için bir araya geldik. Görev yaptığım 8-9 ilçe arasında ne mutlu ki Çaycuma Kutlu Doğum Haftası’nın binlerce kişi ile kutlandığı bir ilçedir. Peygamber sadece bizim şahsi peygamberimizin değil, dünyaya gönderilmiş son peygamberdir. Ama biz ne kadar hakkını vererek onu anlatıp, onun gösterdiği yolda ilerleyebileceğiz, Bu aslında bizim çabamıza ve toplumda gösterdiğimiz örneğe bağlı. Bu seneki temamız çok güzel bir konu. ‘Gelin Birlik Olalım’. Belki de bu sene en çok ihtiyacımız olan bir tema. Bizler farklılıklarımızdan dolayı birbirimizle kavga ediyor hale gelebiliyoruz, İnşallah bu sene bu temayı başta kendi hayatımızda sonra ülkemizde sonra toplumumuzun hayatında bunu yaşatabilirsek Peygamber efendimizin örnekleri ruhumuza işleyebilir.”   

Son olarak Müftü Arcaklıoğlu misafirlerin hafta ile ilgili görüş ve önerilerini dinledi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3155
01.04.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın