Pass

Kütüphaneler Haftası nedeniyle Çaycuma Kayıkçılar Köyü İlk ve Ortaokulu ile Dereköseler Köyü İlk ve Orta Okullarında kütüphane açılışı gerçekleştirildi.

İlk olarak Kayıkçılar İlköğretim Okulunda öğrencilerle birlikte 10 dakika kitap okuyan Kaymakam Serkan Keçeli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Milli Eğitim Şube Müdürü Cengiz Yılmaz, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Coşkun Ulutaş, Köy Muhtarı Mehmet Durguncu, Okul Müdürü Firdevs rahman ve öğretmenler okul kütüphanesinin açılışını gerçekleştirdiler.    

Kütüphanede öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Keçeli; “Kitapsız yaşam kör sağır ve dilsiz yaşamaktır. Bizlerde okumalı okuduğumuz kitapları arkadaşlarımıza vermeli ve daha çok okunmasına katkı sağlamalıyız” dedi.

Okul Müdürü Firdevs Rahman ve emeği geçen herkese teşekkür eden Keçeli, öğretmenlerle bir süre sohbet etti. Ardından Dereköseler İlköğretim Okulu’ndaki kütüphaneyi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Milli Eğitim Şube Müdürü Cengiz Yılmaz, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Coşkun Ulutaş, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, Dereköseler Köyü Muhtarı Cemil Kanoğlu, Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Naim Eren ve öğrenciler ile birlikte açan Kaymakam Keçeli yeni kütüphanelerin okullara hayırlı olması dileğinde bulunarak Okul Müdürü Serkan Ayan’dan bilgi aldı.

Keçeli; “Bilgi, miras ve kültürün sürdürülmesi ve toplumlar arasında paylaşılabilmesi için bilgi ve fikirleri bünyesinde barındıran, onlara erişmeyi ve bilginin insanlığa yayılmasını sağlayan bir kültürel merkez olarak kütüphanelerin varlığı son derece önemlidir. Kütüphaneler, toplumun her türlü bilgi gereksinimini karşılayan, bulunduğu yörenin kültürel, sosyal ve ekonomik kalkınmasına katkı sağlayan, toplumsal kuruluşlardır” şeklinde konuştu.

Haber: EKSPRES

 

 


Haber Okunma Sayısı : 2691
30.03.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın