Pass

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Çaycuma ve Köyleri Kalkındırma Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu'na 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği trafik kazasının ardından tedavisini evde tamamlamaya çalışan Çaycuma Köyleri Kalkındırma Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu'nu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ziyaret etti. Ulupınar, Çiloğlu'ndan sağlık durumu hakkında bilgi aldı ve geçmiş olsun dileğinde bulundu. Çiloğlu sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Geçirdiğim trafik kazası sonrasında evde tamamlamaya çalıştığım tedavi sürecinde bugün Zonguldak Milletvekilimiz Sayın Özcan Ulupınar geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Sayın vekilim ile kendi sağlık sorunumun yanı sıra Ülkemiz ve Zonguldak gündemini de değerlendirdik. Sayın vekilim düşüncelerini, bende kendi düşüncelerimi paylaştım. Dostluğun ve arkadaşlığın en güzel örneğini gösteren başta Sayın vekilim olmak üzere tüm ziyaretçilerime sonsuz şükranlarımı sunarım" dedi.

Çiloğlu'nun ziyaretinde, AK Parti merkez ilçe başkanı Metin Karaduman, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Nazmi Şahin, Zonguldak Organ Nakil Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Memiş Öner, Zonguldaklı iş adamı Rasit Güdül de hazır bulundu.

Haber: İHA

 


Haber Okunma Sayısı : 2190
29.03.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın