Pass

Çaycuma ilçe müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu’nun farklı Köy ve Mahallelerde, camilerde gerçekleştirdiği sabah namazı buluşmalarının bu haftaki adresi Taşçılı Köyü Camii’ydi.

İlçe Müftüsü  “sabah namazı buluşmaları” etkinliği kapsamında bu hafta Taşçılı Camii’nde gençlerle buluştu. Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Merkezleri aracılığıyla 81 ilde başlatılan “sabah namazı buluşmaları” etkinliği kapsamında, Köy ve Mahalle muhtarları ile birlikte sabah namazını eda etti.

Arcaklıoğlu; “Namazın ardından gençlere seslenerek Namazın Müslümanlar için önemini hatırlattı; "Sevgili gençler namaz insanın rabbiyle yaratıcısıyla buluşmasıdır. Namaz insanı hayatı boyunca güçlü kılar kalbinde daima sevgiyi merhameti diri tutar daima iyi bir insan olmasını sağlar. Ayrıca arkadaşlarınız ve diğer tüm insanlarla iyi geçinin. İyi bir insan, evlat, dost, arkadaş ve komşu olmaya gayret edin. Hedefinizi belirlerken dünyadaki tüm insanların sizden istifade ettiği bir insan olmayı amaç edinin.

Rabbine karşı sorumluluklarını bilen ve O sorumluluklarını hissedip hayata geçirebilen bir kul olmalıyız. Sabahın en güzel vaktinde Huzurda olanlara ne mutlu. Allah’ı zikredenlere ne mutlu. Allah (CC)karşı kulluk görevimizi en güzel şekilde yapıp sadece Onun rızasını alanlara ne mutlu. Çaycuma’mızın her köyünde her mahallesinde Camileri mevcut, Türkiye’nin nüfusuna oranla en fazla Camii olan ilçeleri arasında ön sıralardayız, acaba Cemaat olarak da ilk sıralara girebiliyor muyuz bizi esas ilgilendiren budur. Rabbim Cemaati bol olan Camilerimizin sayılarını artırsın. Bugün Taşçılı köyünde Karla karışık yağmurlu bir günde sıcak yataklarından kalkarak Huzura gelen özellikle gençleri tebrik ediyorum. Köyümüzün muhtarını Din görevlisi kardeşlerimi, uzaktan yakından gelen tüm Müslümanları tebrik ediyorum. Bu sabah buraya gelen tüm Müslüman kardeşlerimizin gönlü tekbiratla, tesbihatla, zikirle doyurduk. Din görevlisi kardeşlerimi Hassaten kutluyorum, Diyanet işleri başkanımızın dediği gibi asli görevimiz Gençler ve size İhtiyaç duyan herkes olacak “dedi.

Sabah namazı buluşmasının ardından Taşçılı Köyü'nün gençleri tarafından kahvaltı ikramı yapıldı.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2393
26.03.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın