Pass

Çaycuma İlçe Müftülüğünün 4-6 yaş grubu çocuklara yönelik açtığı Kur’an Kurslarına vatandaşların yoğun ilgisi devam ediyor.

İlçe Müftülüğünün kadrolu Kur’an Kursu Öğreticilerinin görev yaptığı 4-6 yaş Kur’an Kurslarında Diyanet İşleri Başkanlığının hazırlayıp gönderdiği ders kitapları takip ediliyor. Kursta çocukların seviyelerine uygun oyunlarla, dini, milli ve ahlaki kurallar öğretilmekte ve bunun yanında Kur’an elifbası da tanıtılmaya çalışılıyor.

Çaycuma Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu; “4-6 yaş Öğrencilerimiz Çaycuma’nın geleceğidir. İlçe Müftülüğümüzce açılan 4-6 yaş arası Kur’an Kursunda eğitim-öğretim hizmetleri neşe ve muhabbetle devam diyor.  Halkımızın teveccühü arzu ettiğimizin çok üzerinde olmuştur Kur’an-ı Kerim öğretmek ve öğrenmek insanlar için en şerefli ve mukaddes bir görevdir. Bu görevin yürütülmesinde fedakârlıkla görev alan öğreticilerimize, zamanını Kur’an-ı kerim öğrenmeye hasreden öğrencilerimize teşekkür ediyorum. 250 minik öğrencimiz eğitim-öğretime devam etmekte olup, bu öğrencilerimizin çoğu Kur’an-ı Kerim okumaya başlamıştır. Miniklerin din eğitimini önemsiyoruz ve bu konuda bütün imkânlarımızı seferber ediyoruz” dedi.

Haber: EKSPRES

 

 


Haber Okunma Sayısı : 2443
25.03.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın