Pass

Çaycuma Kent Konseyi Emekli ve Yaşlılar Meclis Başkanı Erol Ünlü, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle mesaj yayımladı.

Ünlü mesajında, "Yaşlılara gereksinim duydukları her konuda destek olarak onlarla sevgi ve saygıya dayalı ilişkiler kurarak, tüm sivil toplum örgütleri uyum ve birliktelik içinde yaşadığı bir toplumu var edebiliriz. Sosyal devlet anlayışının ve güçlü bir toplumun da ön koşulu olarak, sosyal güvenlik sisteminin tüm yaşlılarımızı kapsayacak biçimde genişletilmesi, yaşlıların karşı karşıya bulundukları kimi sorunların ortadan kaldırılmasına katkı sağlayacaktır. Devletimizin yaşlılarımızın yaşam koşullarının iyileştirilmesi toplumda hak ettikleri yeri almaları konusundaki çalışmalarının yanı sıra, tüm bireylerin konuya gösterdikleri duyarlılık bizleri yetiştiren yaşlılarımızın bakım, barınma, sağlık gibi temel gereksinimlerinin giderilmesinde etkili olacaktır. Gönüllü kuruluşların ve yurttaşların yaşlılara saygı bilincinin yerleştirilmesindeki katkılarının, gençlere yaşlanmaktan korkmayacakları bu dünyanın kapılarını açacağını anımsatalım" dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2281
21.03.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın