Pass

Meclis çalışmalarından fırsat buldukça Çaycuma’da köy ziyaretlerine başlayan Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar bu kez Çaycuma’nın en büyük köylerinden olan Dereköseler köyü sakinleri ile buluştu. Sorunların konuşulduğu gezilerde Milletvekili Ulupınar’a Çaycuma ilçe başkanı Ahmet Çolakoğlu, Nebioğlu Belediye başkanı Ertan Aydoğan, Beycuma belediye başkanı Vural Kundakçı, Çaycuma ilçe yöneticileri eşlik etti.

Köy Muhtarı ve 100 den fazla vatandaşın karşıladığı Ulupınar, Köy muhtarı ve vatandaşlardan bilgi aldı. Köy meydanında vatandaşların dertlerini dinleyen Ulupınar; ilçe başkanı Ahmet Çolakoğlu ile birlikte Dereköseler’in yol, su, kanalizasyon ve özellikle Heyelan bölgesindeki sıkıntıların giderilmesi için çözüm noktasında DSİ ile görüşüp sorunları kaldırma sözünü verdiler.

Ülke genelinde son zamanlarda gerçekleşen terör saldırılarını değerlendiren Ulupınar; Ankara ve İstanbul’daki alçak terör saldırısını lanetliyorum. Katil örgütleri de terör üzerinden hesap yapanları, kirli oyun kuranları da lanetliyorum. Terörle mücadelede uluslararası dayanışma ve samimiyet şarttır. Terör üzerinden bölgeyi tanzim etme, ülkelere yön verme çabası içerisinde bulunan hainlerin hesapları tutmayacaktır. İsmi, amacı, kaynağı ne olursa olsun Hükümetimiz terörizmle sonuna kadar mücadele etmektedir, Ülkemize içerden ve dışardan hainlik edenlerin hesaplarını boşa çıkaracağız. Çok güçlü bir ülkeyiz. Avrupalıların yapamadığını yapıyoruz, milyonlarca Müslümana bakıyoruz, bizim kimsenin ülkesinde gözümüz yok, kimsenin vatanında hesap ya da çıkar ilişkisine girmiyoruz, yaptığımız her işi Allah görüyor, hesabını Hakka verme adına yapıyoruz. Allah kimseyi vatansız bırakmasın. Biz bizden yardım dileyen herkese sahip çıkıyoruz. Bizim gidecek yerimiz yok. Vatanımıza sahip çıkacağız. Üç beş çapulcuya da pabuç bırakmayız” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3017
19.03.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın