Pass

Çaycuma Kaymakamlığı 18 Mart Şehitler Günü anma günü programı çerçevesinde Karalar Mahallesi’nde oluşturulan Şehitler Ormanı’na protokol ve şehit aileleri tarafından fidan dikildi.    

Kaymakam Serkan Keçeli, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Selçuk Özen, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe tarım Müdürü Coşkun Ulutaş, Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Çelen, Orman İşletme Şefi İlhan Albuz, Emekliler Derneği Başkanı Nizamettin Eyidoğan, Tema Temsilcileri, şehit yakınları ve öğrenciler katıldı.

Kayakam Keçeli, “Çaycuma’mız da bir ilki yaşıyoruz. Şehitlerimiz adına bir orman düzenlemesinin bir başlangıcını yapmış olacağız. İnşallah şiirde bahsedildiği gibi şehitlerimizin hatırasına ne yaparsak yapalım, hakkıyla karşılık vermiş saymıyoruz biz kendimizi. Ama en azından onların isimlerinin dalgalandığı, onların isimlerinin asılı bulunduğu birer ağaçları bugün toprakla buluşacak. İnşallah diktiğimiz fidanlar karşılık bulur. Hepsi tutar güzel bir orman halinde şehitlerimizin hatırasına ufak bir adım atarak katkıda bulunuruz diye ümit ediyorum. Biz özellikle şehit yakınlarımızın ağaçlarını kendilerinin dikmesini istiyoruz” diye konuştu.

Şehitler Ormanına, törende 70 adet çam, ladin, ıhlamur, kestane dikildi. Alana toplam bin adet ağaç dikileceği öğrenildi. Dikilen fidanların ardından, İlçe Müftüsü Arcaklıoğlu tarafından şehitler için dua edildi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3053
18.03.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın