Pass

Çaycuma'da Çanakkale şehitleri için sabah namazında Kur'an-ı Kerim okundu, ekmek ve kuru üzümden yapılan şerbet (üzüm hoşafı) dağıtıldı.

Çaycuma müftülüğü ve Ulu Camii Din Görevlileri ile Din gönüllüleri tarafından Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. Yılı Anma programı düzenlendi. Çanakkale Şehitlerini anma dolayısıyla düzenlenen programda, Çaycuma Ulu Camisi'nde sabah namazı sonrası Çanakkale şehitleri için Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi.

Programa katılan Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Camii Bahçesinde Cemaatle sohbet ederek "Camii Bahçesinde Şehitlerimizin hatıralarına bir kuru ekmek ve üzüm suyu dağıtılıyor. Biz de bu vesile ile bütün Çanakkale şehitlerimize, onlardan önce ve sonra şehit olan tüm atalarımıza, özellikle son dönemde vatanın bölünmez bütünlüğü için mücadele eden, terör mücadelesi yapan bu uğurda canını feda eden şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimize acil şifalar diliyor, minnet ve şükranlarımı sunuyorum" dedi.

İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Çanakkale zaferinin yıl dönümünü nedeniyle Türkiye'de bütün camilerde Diyanet İşleri Başkanlığı'nın düzenlediği "Şühedanın izinde, huzurda niyazdayız. Çanakkale Şehitlerimizi Rahmetle ve Duayla Anıyoruz" programı kapsamında sabah buluşması yapıldığını söyledi.

Arcaklıoğlu, şehitleri hatırlamanın ve onlara dua etmenin bu millete bir borç olduğunu dile getirdi. Duaların çok önemli olduğuna işaret eden ilçe müftüsü, "Onların şefaatine mazhar olmak, milletimizin birlik, beraberliği, kardeşliği, huzuru, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için hep birlikte Cenab-ı hakkın dergâhına el açarak niyazda bulunduk. Cenab-ı Mevlam dualarımızı kabul etsin. Bu tür toplantılar, bir araya gelmeler, birlikte dua etmeler çok önemlidir. Cemaatte rahmet vardır. Bizim görevimiz vazifemiz bu canlılığı diri tutmak" şeklinde konuştu.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2419
18.03.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın