Pass

Kısa adı TÜED olan Türkiye Emekliler Derneği Çaycuma şube Başkanı Nizamettin yidoğan,13 Mart 2016 Pazar günü Ankara'nın kalbine gerçekleştirilen hain saldırıyı lanetledi." Adlarını bile söylemekte zorlandığımız, nereden türedikleri belli olmayan katliam örgütlerinin, insanlık dışı terör saldırılarına boyun eğmeyeceğiz" dedi.

İstihbarat örgütlerinin zafiyetlerinin yanı sıra; Birleşmiş Milletler, Nato gibi üyesi bulunduğumuz uluslararası kuruluşların, Ortadoğu'da kurulmak istenen bataklığa sessiz kaldıklarına da dikkat çeken Eyidoğan, açıklamasında şunları söyledi: "Büyük Türk Milleti çok uzun bir süredir terörle imtihan edilmek istenmektedir. Başımıza musallat edilen terör örgütlerinin legal veya illegal destekçileri, arkalarındaki devletlerin varlıkları artık bir sır olmaktan çıkmıştır. Elbette ki; Türkiye Cumhuriyeti'nin varlığından, milletimizin birlik ve beraberliğinden rahatsız olmaktadırlar. Ancak; ne yaparlarsa yapsınlar, kimlerle işbirliği içerisinde olurlarsa olsunlar; kardeşliğimizi, birliğimizi, bütünlüğümüzü asla yıkamayacaklardır. Ancak; bizimde artık terörü lanetleme, kınama gibi bir lüksümüz kalmadığı açıktır; tıpkı BM’nin ve NATO’nun da kalmadığı gibi. Artık görülmelidir ki, Türkiye kirli bir savaşın içerisine, bir bataklığa sürüklenmek istenmektedir. Elbette ki sağduyulu olacağız, elbette ki üzerimize oynanan bu oyunlara alet olmayacağız. Ancak reflekslerimizi kullanmaktan da çekinmeyeceğiz.

Kendimiz için endişeleniyor değiliz...

Yıllarca bu ülkenin imarı ve inşası için alın teri, el emeği, göz nuru döktük. Bütün bunlar ülkemizin gelişmesi, kalkınması ve güçlü bir Türkiye Cumhuriyeti yaratma çabamızdı. Yanı sıra, çocuklarımıza, torunlarımıza huzurlu, çağdaş, gelişmiş bir ülke bırakmayı hedeflemiştik. Oysa bugün geldiğimiz noktada; gelişmesi engellenmek istenen, önü sürekli olarak kesilen, terörle yaşamaya alıştırılmış torunlar, çocuklar yetiştiriyoruz.

Buna izin vermeyeceğiz.

Bu ülkenin; yaşam tecrübesi, bilgi birikimleri ve siyasi hafızası olan biz emekliler, olgunlaşmış enerjimiz ve ortak aklımızla;

Bütün bu hain saldırılara karşı yapılacak her türlü mücadele için, ortak akılla üretilecek her türlü huzur projesi için, torunlarımızın; terörü değil, bilimi, sanatı tartışabilecekleri ortamları yeniden imar ve inşa etmek için, refleksleri daha güçlü, daha gelişmiş, üretime odaklanmış mutlu ve huzurlu insanların yaşayacağı bir Türkiye için bir araya geleceğiz...

Emekli öğretmenlerimiz, emekli doktorlarımız, emekli sosyologlarımız, emekli psikologlarımız, emekli bürokratlarımız, emekli askerlerimiz, emekli emniyet mensuplarımız, kısacası bu ülkenin huzuru ve mutluluğu için yıllarını vermiş aklı başında insanlarımızdan oluşan bir emekli platformu oluşturup ortak aklımızı masaya yatıracağız. Gelecek nesillere yapacağımız hizmetler, belli ki bitmemiş.

Ülkemiz için, çocuklarımız için, torunlarımız için, büyük Türk Milleti'nin bekası için göreve hazırız. Sözler bitti ve artık bizim için somut bir şeyler üretme zamanı geldi. Artık, "Sahaya İniyoruz". Bütün bu oyunları bozmak için, ülkemizi her türlü saldırıya karşı korumak için, gerekirse canımız pahasına mücadele için "Biz Hazırız" diyoruz. Yaşı yetmiş, işi bitmiş insanlar değiliz. Bu ülke için, yarınlarımız olan çocuklarımız ve torunlarımız için seve seve canımızı feda etmeye de hazırız.

Bu ülkeyi seven, bugünü ve yarını için" Ben de bir şeyler yapmak istiyorum" diyen tüm vatandaşlarımızı da benzer çalışmalara ortak olmaya, gayret sarf etmeye davet ediyoruz.

Artık sadece oturduğumuz yerden teröre lanetler yağdırmayacağız.

Televizyon ekranlarının karşısında hain örgütlerin yeni saldırılarını takip etmeyeceğiz.

Her saldırı sonrası; çocuklarımızın, torunlarımızın, sevdiklerimizin hayatta olup olmadıklarını öğrenmek için telefonlara sarılmayacağız.

Yaşımız yetmiş olsa da, "BİZVARIZ... ORTAK AKLIMIZ VE BİNLERCE YILLIK BİRLİĞİMİZ VAR... TECRÜBEMİZ VAR... İNANCIMIZ VAR... ÖFKEMİZ VAR... İSYANIMIZ VAR..."

"SAHAYAİNİYORUZ..."

Bu ülkeyi bize emanet edenlerin birçoğunun, kanlarıyla sulanmış bu topraklarda yaşıyoruz ve hala nefes alabiliyoruz. Bu nefesin bir bedeli var. Bu ülkeye, o vatanseverlere bir borcumuz var. Yarınlarımız olan torunlarımıza borcumuz var. Bizim bağımsızlığımız için canlarını feda eden, Çanakkale'de, Sakarya’da, Dumlupınar’da destanlar yazanlara borcumuz var. Şimdi sıra bizde. Ülkemiz için her türlü göreve hazırız.

Borcumuzu ödemeye geliyoruz..." dedi.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 2261
16.03.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın