Pass

Nebioğlu Belediye Başkanlığında üç belediye başkanı bir araya geldi. Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan’ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Filyos Belediye başkanı Ömer Ünal ve Bakacakkadı Belediye başkanı Sezgin Özdemir katıldı.

Çaycuma ve Gökçebey Belde Belediye Başkanlarını bir araya getiren toplantıda Belediyeler tarafından yürütülen ve hayata geçirilmesi düşünülen hizmet projeleri ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Üç Başkanın buluşmasında Alt yapıdan üst yapıya, Filyos projesinden TOKİ ye her şey konuşuldu.

Belediyeler tarafından yürütülen çalışmalar ve hazırlık aşamasındaki projelerin görüşüldüğü toplantı,  Belediyelerin görev ve sorumluluk alanına giren konularda daha kaliteli hizmet alabilmeleri için yapılabilecekler ile ilgili değerlendirmeler ve konu ile ilgili sorunlar görüşülüp çözüm önerileri konuşuldu.

Toplantıya ev sahipliği yapan Nebioğlu belediye başkanı Ertan Aydoğan, teşkilatların kendi içlerinden seçilen belediye başkanlarına sahip çıkarak güç olunması gerektiğini vurguladı. Aydoğan: “Birlik ve beraberlik çok önemli. Belediye başkanları ile bir araya gelmeliyiz. Teşkilatla ilişkiler de çok önemli. Teşkilatların da kendi içlerinden seçilmiş insanlara ne kadar destek olurlarsa O kadar başarılı oluruz. Nebioğlu’nda gerçekten çok güzel hizmetler yapıyoruz, yaptığımız hizmetlerin büyük payı İlçe Yönetimi ve teşkilatlarımızdır. Seçilen belediye başkanları, meclis üyeleri ve İl Genel Meclis üyeleri de bu partinin birer neferidir. Bu teşkilatın içerisinden çıkmış insanlardır, her birimiz daha dün seçilmiş gibi hareket edip bulunduğumuz Beldelerimize hizmet etmeliyiz. Ertan Aydoğan sözlerine şöyle devam etti; “Belediye Başkanı seçilen kişi o makama otururken önce yakasındaki Parti rozetini çıkartacak ve belediye başkanlığı rozeti takacak ve bu şehirdeki herkesin belediye başkanı olacak. Hizmette adil olacak. Ama bu AK Partili olduğumuzu unutmamızı gerektirmiyor” dedi.

Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan’ın daveti üzerine Gökçebey ilçesi Bakacakkadı beldesinden toplantıya katılan Özdemir; “  Hizmet yarışı. Halk bize yetki verdi. Ama bizden çok büyük hizmetler bekliyor. Ben daha önce belediye başkanlığı yaptığım için neyle karşı karşıya olduğumu gayet iyi biliyorum. Yeni seçilen belediye başkanı arkadaşlarım var. Onları neyin beklediğini bilmiyorlar. Belediye başkanlığı zor bir görevdir, belediye Meclis üyeliği de zor bir görevdir. Gece gündüz çalışmayı gerektirir. İşimiz zor. Çok hızlı çalışacağız. Ertan Aydoğan ve Ömer Ünal Başkanlarım Bölgemizin en tecrübeli iki başkanıdır, fırsat buldukça kendileri ile istişare eder bölgemiz için birlikte güç oluşturmaya çalışırız. Bizler Çaycuma, Gökçebey olarak değil tüm bölgemizi ilgilendiren konularda omuz omuza hareket ediyoruz. Filyos Bölgemizin göz bebeği, Ömer Ünal başkanımızı her konuda destekliyor ve Projemizin bir an önce hayata geçirilmesini istiyoruz” diye konuştu.

Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal ise önemli bir süreçten geçtiklerini belirterek “Filyos’u geçmişteki ihmal edilmişliğini gidermek istiyorum. Önemli bir sorumluluğumuz olduğunun farkındayım. Filyos Zonguldak’ımızın denize ve turizme açılan kapısı olduğunu biliyorum. Bölgemizi tekrar Karadeniz’in incisi yapacağız. Kişinin en büyük sermayesi itibarıdır. Her şartta kendimizi korumalı, itibarımızı sarsacak sözlerden, eylemlerden uzak durmalıyız Ne amaçla olursa olsun bize yalan konuşmak, ilkelerimizi ayaklar altına almak, kendi değerlerimizle çelişecek işler yapmak yakışmaz. Yapamayacağımız işlerin sözünü asla vermeyeceğiz. Verdiğimiz sözleri de bir bir tutacağız” dedi.

Başkan Ömer Ünal sözlerinin devamında, “Bakın yeryüzünde kişinin hedefi sadece bir makama sahip olmak olamaz. Erdemli insanın hedefi makama sahip olmak değil, sahip olduğu makamla hedefine varmaktır. Siyaset, makam, güç bunlar hepsi vesiledir. Neyin vesilesi? Elbette sizin varmak istediğiniz hedefin vesilesidir. Bu nedenle her şartta kendimizi korumalı, itibarımızı sarsacak sözlerden, eylemlerden uzak durmalıyız. Kişinin en büyük sermayesi itibarıdır. Ne amaçla olursa olsun bize yalan konuşmak, ilkelerimizi ayaklar altına almak, kendi değerlerimizle çelişecek işler yapmak yakışmaz. Biz her şartta doğru olanı, inandığımızı yapacağız. Yapamayacağımız işlerin sözünü asla vermeyeceğiz. Verdiğimiz sözleri de bir bir tutacağız” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2672
11.03.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın