Pass

Çaycumalı Fotoğraf Sanatçısı Yüksel Yılmaz Kadınlar Günü’ne özel sergi açtı.

Çaycuma Kültür ve Sanat merkezi’nde açılan sergiye; Çaycuma Belediye Başkan Vekili Cengiz Gökçe, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, CHP İlçe Başkanı Tuncay Akyol ve yönetim kurulu üyeleri, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, Gençlik Merkezi Müdürü Şendoğan Kaya, Eğitim Sen Çaycuma Temsilcisi Gökhan Taner Günsan, daire ve okul müdürleri ile çok sayıda davetli katıldı.   

Sergide 18 eserini sergilediğini söyleyen Fotoğraf Sanatçısı Yüksel, “Mandanın mirası konulu sergim için Çaycuma’da çok köy gezdim. Köylerin birinde resim eğitimi almayan bir genç kızın resim yapmasından çok etkilendim. Bu sergiye karar vermemde çok büyük etkisi var. Kadınlarımız hayatın içinde birer dişlidir. Toplum baskının halen devam ettiği ülkemizde kadınlarımın kendilerini hapsediyorlar. Beni bu günümde yalnız bırakmayan tüm davetlilere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Sergi 12 Mart Cumartesi Günü’ne açık kalacak.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2155
09.03.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın