Pass

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, Türk Anneler Derneği Çaycuma Şubesi tarafından Nehir Otel’de kadınlara özel gece düzenlendi.

Katılım yüksek olduğu gecenin açılış konuşmasını yapan, Türk Anneler Derneği Çaycuma Şube Başkanı Leyla Gülşen; “8Mart dünyanın her yerinde kadının anıldığı, sorunların çeşitli platformlarda tartışıldığı bir gün. Kadın hakları kavramı özellikle 19. Yüzyıldan bu yana, önemi giderek artan bir konu haline gelmiştir.8 Mart kadın haklarının kazanılmasında, nerelerden başlanıldığın ve kadınlarımızın bu günlere nasıl geldiğini hatırlanması için önemli bir gün olma özelliği taşımaktadır. İçten inancım şudur ki, toplumsal yaşamın her alanında, kadına verilen yer ve değer ile içinde bulunan toplumun gelişmişlik derecesi, arasında doğrudan bir orantı mevcuttur. Sivil toplum kuruluşlarında, kadın haklarının mevcudiyetinin hem sağlıklı ve donanımlı kuşakların yetişmesi, hem de kadının toplumsal hak ettiği konuma gelmesi bakımından çok önemli buluyorum. Hepinizin kadınlar gününü kutluyorum” dedi. Gülşen ve yönetim kurulu üyeleri geceye katılan kadınlara tek tek çiçek verdi. Konuşmanın ardından ses sanatçısı Fidevs’in sahne aldığı gecede, kadınlar gönüllerince eğlendiler.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2537
09.03.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın