Pass

Ak Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hikmet Yazıcı’yı makamında ziyaret etti.

İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu yapmış olduğu ziyarette; “Meslek Yüksekokulumuzun 2009 yılından 2016 yılına kadar olan büyümeden dolayı hem sizi hem de personelinizi tebrik ediyorum. Aldığım bilgiye göre 2010 yılında 6 olan ön lisans program sayısının 17’e ulaşması, sivil havacılık yüksekokulunun ve gıda mühendislik bölümünün de açılması Çaycuma’mız için büyük bir kazanımdır. 2009 yılında 446 olan öğrenci sayımızın 2016 yılında 2254’e ulaşması Çaycuma’mız için çok önemlidir. Buradaki her bir öğrenci Çaycuma’mızın tanıtımı anlamında bir elçidir. Yine meslek Yüksekokulunun bu gelişmesinde ve Çaycuma Kampüsünün daha da büyümesi ve gelişmesinde gayret gösteren Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mahmut Özer’in de büyük katkısı vardır. Çaycuma’ya verdiği önemden dolayı kendisine de ayrıyeten teşekkür ediyorum. Biz iktidar partisinin ilçe başkanı olarak bu kampüsün gelişmesi için ne gerekiyorsa elimizden geleni yapmaya hazırız ve büyütmemiz için bu kurumun askeriyiz” dedi.

Çaycuma Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hikmet Yazıcı ise, “Öncelikle laboratuvar ve araştırma olanaklarımızla birlikte desteklendiğimiz kaliteli ve nitelikli eğitim öğretim faaliyetlerimizle ve aynı zamanda öğrencilerimizin kampüs içerisinde oluşturulan açık spor sahalarında ve rekreasyon alanlarında sosyal olarak aktif olmaktadırlar. Kampüs içerisinde modern bir kütüphane ve etüt merkezi çalışmaları tamamlanarak öğrencilerimizin kullanımına açılmak üzeredir.  Ayrıca Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mahmut Özer, Çaycuma Kampüsü’ne vermiş olduğu önemi her zaman ifade etmektedir ve bu değer bizi son derece mutlu etmektedir. Özellikle Çaycuma Kampüsüne nitelikle ve istenen ölçülerde gelişmesi için göstermiş olduğu gayretlerden dolayı bizleri gerçekten mutlu etmektedir. Hocamıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Yrd. Doç. Dr. Yazıcı, Ak Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu’nun nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2436
08.03.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın