Pass

Çaycuma Yüksek Öğrenim Kurumlarını Destekleme Derneği tarafından Bakacakkadı Fiyos Ecopark Tesisleri’nde dayanışma gecesi düzenlendi. Katılımın yüksek olduğu geceye birçok işadamı destek verdi.

Çaycuma Yüksek Öğrenim Kurumlarını Destekleme Derneği Başkanı Hayri Kandemir; ilçemizde bulunan kurumlar ile ilgili ilçemizde gözbebeğimiz olan Çaycuma Meslek Yüksek Okulu bunun yanı sıra Çaycuma Organize Sanayi Bölgesi yine ilçemizde bulunan Oyka Kağıt Fabrikası ve ilçemizi uluslar arası temsil eden Yurtbay Seramik bizler için çok önemlidir. Esas olan ilçemizde bulunan Yüksek Öğrenim Kurumlarını Destekleme Derneği ile birlikte, beraber çalıştığımız üniversitemizi daha büyük ve yüksek mevkilere taşımak bu kurumlar ile birlikte aynı kulvarda yürümektir. Bu geceye katkı veren tüm Çaycumalı işverenlere ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

Çaycuma Kampusuna Çaycumalıların sahip çıkması gerektiğini vurgulayan Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Hükmet Yazıcı; “Kampusumuz olarak Büro Hizmetleri ve Sekreterlik, Gıda İşleme, Malzeme İşleme, Muhasebe ve Vergi, Orman, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri, Yabancı Diller ve Kültürler ile Yönetici ve Organizasyon Bölümleri ile eğitimine devam etmektedir. Yüksek Öğrenim Kurumlarını Destekleme Derneği okulumuzun eğitim ve öğretim faaliyetlerine katkı veriyor. Bunun yanında üniversite olmak sadece eğitim değil, sosyal çalışmalarda ve aktivitelerde beraberliği sürdürebilmektir. Çaycuma’nın da bizlerin arkamızda olduğunu hissettirmesi bizleri mutlu edecektir. Sayın Rektörümüz Çaycuma Meslek Yüksek Okulu’nun Zonguldak’ta 3’üncü büyük kampus olduğunu ifade etti. Okulumuzun değer kazanması adına bu geceye katkı veren tüm kurum, kuruluş ve işadamlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu. Geceye katılanlar canlı müzik eşliğinde geç saatlere kadar eğlendiler.

Haber: EKSPRES

 

 


Haber Okunma Sayısı : 2454
07.03.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın