Pass

Çaycuma Muhtarlar Derneği üyelerine yönelik Albuzlar Restaurant’ta birlik beraberlik yemeği düzenledi.

Yemeğe, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Selçuk Özen, Kandarma Karakol Komutanı Ruhi Çevik, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Karapınar Belediye Başkanı Ahmet Aydın, İl Genel Meclis Başkanı Vacit Durdubaş, AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, CHP İlçe Başkanı Tuncay Akyol, İl genel meclis üyeleri, daire müdürleri ve çok sayıda muhtar katıldı.

Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Çelen açılış konuşmasında; “Birlik beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu şu dönemde yemeğime katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Mevcut yönetim sistemi çerisinde muhtarlıklar yerel yönetimlerin çok önemli bir parçasıdır. Yol, su, elektrik, kanalizasyon çalışmalarından, doğum ve cenazeler gibi çok geniş yelpazede vatandaşın taleplerinin bilincindedirler. Sorumlulukları altındaki köylerde, mahallelerde muhtarlar devlettir, Sayın Cumhurbaşkanımızın temsilcisidirler. Muhtarlarımız devletimizi temsil etmektedirler. Görev seviyesi ciddiyetini en üst sevide tutmak, halkla daha alakalı olmak, halkın sorun ve ihtiyaçlarını en kısa yoldan yetkili mercilere iletmek durumundadırlar. Muhtarlarımız demokrasinin temel taşı olduklarını, devlet ve vatandaş arasında köprü olduklarının bilincindedirler. Hiçbir muhtarımız aday olurken alacakları maaşı düşünmemişlerdir. Köylerine ve mahallelerine hizmet aşkıyla aday olmuşlardır” şeklinde konuştu. İl Genel Meclis Başkanı Vacit Durdubaş, zor bir görevi ifşa etmekte bazen zorlandıklarını ve güzel işler yapmaya başlayınca mutlu olduklarını ifade ederek, “Ülkemizde son zamanlarda birlik ve berberliğe ciddi anlamda ihtiyacımız var. Birlik ve beraberliğimizi bozmadan bu görevleri en iyi şekilde yapmak için el birliği ile gayret etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Sizler zaten köylerimizde yapılacak işleri, il genel meclis üyesi arkadaşlarımı ile beraber neler yapabileceğimizi planlıyor, yıl içerisinde yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Kaymakam Serkan Keçeli muhtarların zor bir görev yaptığını ifade ederek; “Herkes muhtarlık yapamaz. Hakkıyla muhtar olabilmek demek, köyünde ve mahallesinde kaç kişi yaşıyorsa hepsinin evdeki halinden anlamaya çabalamak denektir. O yüzden muhtar seçilene kadar, kendinizden ve ailenizden sorumluydunuz, muhtar olmaya niyetlenerek aslında çok büyük yükün altına girdiniz. Hakkını vererek muhtarlık yapmak, istiyorsanız, köyünüzde ve mahallenizde kaç kişi yaşıyorsa, hepsinin derdini kendi derdiniz gibi bilmeniz gerekiyor. Zor bir göreve talip olmuş insanlarsınız. Hepinize bu zor görevde başarılar diliyorum. Çaycuma’da yaşayan 92 bin kişinin temsilcisi olarak sizler karşımızdasınız. Her biriniz vatandaşımızın güven ve desteği ile karşımızda bulunuyorsunuz. Çaycuma’da, köylerimizde ve mahallelerimizde bir şeyler yapmak istiyorsanız, başta sizlerin katkısıyla bir şeyler başaracağız. Çaycuma’daki yaşayan insanlarımızın gayretinde ve çalışmalarında çok mutlu oluyorum. Çaycuma’da yapmış olduğumuz çalışmalardan dolayı hepinizi tebrik ediyor, 2016 yılının Çaycuma’mız için bereketli bir yıl bir yıl olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.   

Ülkenin içerisinden geçtiği bu zor dönemde birlik ve beraberliğin bu denli önemli olduğunun altını çizen Milletvekili Faruk Çaturoğlu, “Türkiye son zamanlarda birçok dallarda atılımlar yaptı. Her zaman daha fazla birlik beraberlik içerisinde olmalıyız. Eskiden Cumhurbaşkanlığımız kimsenin ulaşamadığı yerlerdi. Ama şimdi Cumhurbaşkanımız muhtarları külliyeye davet ediyor. Orada muhtarlarımız ile birlikte gündemi paylaşıyor. Çaycuma’da çok tatlı hatıralarımız oldu. Çaycumalı halkımızı ve muhtarlarımızı çok seviyorum. Çaycuma’yı kendi evimiz gibi görüyoruz. Çaycuma’nın neye ihtiyacı varsa elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Muhtarlık para pulla yapılacak bir iş değildir. Bütçesi olmadan kimsesizlerin kimsesi, hastaların doktoru, yaşlıların derdi ile ilgilenirler. Muhtarlığa seçilmek, milletvekilliğinde ve belediye başkanlığına seçilmekten daha da zordur. Yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı tebrik ediyor şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Çelen, Milletvekili Faruk Çaturoğlu’na muhtarların taleplerini dosya halinde sunarken, Çaturoğlu’na Madenci Heykeli, Kaymakam Serkan Keçeli’ye Plaket takdim etti.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2807
06.03.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın