Pass

Türkiye’nin 81 ilinde ve 1000’e yakın ilçesinde Bayisi bulunan Orkide 3D yapı ve Dekorasyon Bayii ağına Çaycuma ilçesi de katıldı.

Koçkan Zeren iş merkezinde açılan TİOS 3D Yapı Dekorasyon(ORKİDE)Bayii açıldı. Açılışa Çaycuma AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, CHP Çaycuma ilçe başkanı Tuncay Akyol, Filyos Belediye başkanı Ömer Ünal, Çaycuma Esnaf odası başkanı Hayri Kandemir, Eski Devlet bakanı Hasan Gemici, STK başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta Konuşan ilçe başkanları, Belediye başkanı ve Hasan Gemici yeni açılan işyerinin hayırlı olmasını temenni ettiler. Filyos Merkez Camii Din görevlisi Erdoğan Güneş’in yaptığı duanın ardından yeni bayiinin kurdelesi kesildi. Açılışa Çocukları ile birlikte ev sahipliği yapan Çaycuma TİOS 3D Yapı dekorasyon Bayii yetkilisi Musa Kurt ; “3 Boyutlu zemin ve duvar kaplama ile Orkide Yapı Dekorasyon, Çaycuma da bir ilki gerçekleştirerek 3D tasarımlarını Çaycuma lı larla buluşturuyoruz. Kısa sürede uygulanabilen anti bakteriyel bu sistemde kişiye özel uygulama da yapılabiliyor. İnce dokunuşlarla evinizin havasını ve ruhunu değiştirmek mümkün oluyor. Evleriniz Bizimle daha da güzel olacak” dedi.

Firma yetkilisi Musa Kurt “Açılışımıza katılan İlçe Başkanlarımız Ahmet Çolakoğlu ve Tuncay Akyol’a, Filyos Belediye başkanı Ömer Ünal’a, Eski Bakanımız Hasan Gemici’ye ve tüm dostlarımıza Teşekkür ediyorum. Yurt dışında çok tercih gören ve de kullanılan kimyasallardan ötürü uygulama yapılan alanları anti bakteriyel hale getirmek için Harika görsellik içeren müthiş dekorasyon uygulamaları yapmak Amacı ile ORKİDE 3D Yapı olarak Türkiye’ye yaymak, her şehirde bir bayi olması düşüncesi doğrultusunda hareket ederek, Bu Güzelliklerle Güzel ilçemizi buluşturmak istedik. Çocuklarımla birlikte İnşallah Çaycuma’mıza güzel hizmetler vermeyi düşünüyoruz, Desteklerinizi bekliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3713
04.03.2016



Hayırlı olsun
Başarılar dilerim

Kimden: Misafir | Zaman: 4.3.2016 18:34

Bu inceleme faydalı oldu mu ? Evet  Hayır (0 / 1)
Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın