Pass

Çaycuma Ziraat Odası Toplantı salonunda 25 öğrencinin katılımı ile Budama kursu başladı.

Çaycuma Ziraat odası tarafından tahsis edilen Toplantı salonunda başlayan Budama kursu, İŞKUR, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Ziraat Odası Başkanlığı ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün iş birliği protokolü kapsamında açıldı.

Açılan kurslarda Budama ile ilgili kurs Çaycuma Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü Ziraat mühendisleri Sercan Karaca ve Neslihan Avcı tarafından verilmektedir.

Meyve ağaçlarında budama kursiyerlerine, uygulamalı olarak budamanın nasıl yapıldığı gösterilmekte olup budama, gübreleme, ilaçlama, toprak tahlili gibi konularda uygulamalı olarak eğitimler verileceğini söyleyen Çaycuma Ziraat Odası Başkanı Rıza Çapkın “İŞKUR, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Ziraat Odası Başkanlığı ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün işbirliğiyle ‘Meyve Ağaçlarında Budama Kursu’ açıldı. Ziraat Yüksek Mühendisleri Sercan Karaca ve Neslihan Kara, tarafından verilen bilgilendirme kursunda yetiştiricilere, tam bodur elma, kiraz, erik, üzüm, şeftali ve hurma çeşitleri ile Bahçesinde bulunan fidanlardan en iyi şekilde en iyi verim almanın yolları hakkında bilgiler verilerek budama ile ilgili kurs verilecektir. Kurs açmamızda bizlere her konuda destek olan Kaymakamımız Serkan Keçeli’ ye, İŞKUR müdürlüğümüze, Çaycuma ilçe Tarım müdürü Coşkun Ulutaş ’Halk Eğitim Müdürümüz Oktay Aksoy’a ve Hocalarımızı ile Tüm kursiyerlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Fidan budama kursuyla ilgili bilgi veren İlçe Tarım Müdürlüğü Ziraat Mühendisi Sercan Karaca” İlçemiz Ziraat Odası tarafından tahsis edilen salonda ve Çiftçilerimizin Tarım Müdürlüğümüz nezaretinde kurulan bahçelerinden en iyi verimi alabilmeleri için müdürlüğümüz bünyesinde görevli arkadaşlarımızla birlikte şu an mevsimi olan fidan budama kursu düzenledik. Düzenlenen bu kurslarda düzenli ve doğru budamalardan çok kısa sürede çok verim alabilmelerini sağlamak için Kursa katılan Vatandaşlarımıza bilgiler veriyoruz bu tür çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3071
03.03.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın