Pass

Nebioğlu Belediyesi bahar aylarının gelmesiyle birlikte Belde genelindeki yol yapım ve tamir çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor. Nebioğlu Belediyesi genişleyen hizmet alanı ile şehrin dört bir yanında çalışmalara devam ediyor. Kırsal Mahallelerdeki işlerin yanı sıra merkez mahallelerde planda bulunan işler sırasıyla yapılıyor.

Aynı anda birçok alanda yol yapım işlerini devam ettiren Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan “beldemizin imdadına Bayburt grup yetişti13 km’lik kanalizasyon çalışması sonucunda ana hat ve parsel bacalarının yapımında hasar gören yollarımızın 5000 m2’lik kısmını parke ile kaplayarak 2015 yılının 12 ayında hizmete sunduk. 4 km şehir merkezimizi terziler mahallemize ve ellibaş çıkışına bağlayan cumhuriyet caddemizde çok sıkıntılı dönemler yaşadık şikâyetlere maruz kaldık 3 km’lik ana yolun yapılması için aile dostumuz Bayburt gruptan yardım istedik Bayburt grubun duyarlı yaklaşımları sonucunda 3 km’lik kısmın 6,5 metre genişliğinde 10 cm yüksekliğinde yapılmak kaydı ile maliyet fiyatına yapılması konusunda anlaşma sağladık. Bayburt grubun çok değerli yönetici dostlarımız Devrek’te devam eden heyelan bölgesindeki çalışmasına ara vererek tüm makine ve diğer araçları ile beldemizde bugün yol yapımına başlamışlardır. Bayburt gruba bu desteklerinden dolayı beldem ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Dara düştüğümüz her anda yanımızda oldular ta muhtarlık döneminde onların yapmış olduğu yollardan yürüyoruz hala. Mükemmel bir şekilde yapımı devam asfalt çalışması beldemizde sevinçle karşılanmıştır. Asfalt çalışmasından sonra şehir içinde kalan 1 km’lik alanın projesi hazırlanmış olup nisan mayıs aylarında kilitli parke ile kaplaması planlanmıştır. 2016 yılı Nebioğlu’nun altın çağı olacaktır. Yapılacak daha çok işimiz var her şey Nebioğlu için” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2835
02.03.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın