Pass

Türkiye yem sektörünün önde gelen firması TURNA Yem’in düzenlediği Tanışma ve Dayanışma Buluşması Park-Et'te yapılan yemekli toplantı ile gerçekleşti.

Toplantıya, Ülkemizin birçok il ve ilçelerinden gelen 200 besici ve Bayiinin katıldığı tanışma ve dayanışma yemeği Kurban kesilerek ve İlçe müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu’nun yaptığı dua ile başladı.

Turna Yem’in sahipleri Oktay Turpçu ve Nazım Bozacı’nın ev sahipliği yaptığı geceye Türkiye’nin Yem alanında hizmet veren büyük bayilerde bulundu. Turna Yem sahiplerinden Oktay Turpçu misafirlere hoş geldiniz diyerek şunları söyledi “Çok değerli Misafirler yeni kurduğumuz Turna Yem şirketimizin tanışma ve dayanışma yemeğine hoş geldiniz. Turna Yem olarak Nazım Bozacı Kardeşimle birlikte sizlere daha iyi hizmet vermek amacı ile bu geceyi tertip ettik. Bizlere daha  yolun başında bu kadar destek vermeniz güzel bir duygu. Bizleri böyle güzel bir akşamda yalnız bırakmayan başta Gökçebey Özel İdare müdürü abim İzzet Turpçu’ya, AK Parti Devrek İlçe başkanı Serdar Kelebek’e, Abalıoğlu yem satış müdürü Ahmet Serinler’e, Ziraat yüksek mühendisleri Seyhan Pehlivanoğlu’na, Serdar Bandır’a Trow lojistik müdürü Cihan Bilen’e, Damızlık birliği başkanı Nadir Kaptan’a, Turkuaz Petrol sahiplerinden Abdullah Gümüşok’a  ve Bizlere Yeni işimiz için Dua eden Çaycuma ilçe Müftümüz Mahmut Rauf Arcaklıoğlu’na Şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Birçok bölge bayilerinin katıldığı yemekli tanışma ve dayanışma toplantısı çeşitli hediye dağıtımı ile sonlandı.

Ekspres Gazetesi olarak TURNA yem sahipleri Oktay Turpçu ve Nazım Bozacı’ ya başarılar ve hayırlı olsun diyoruz.

Haber: EKSPRES

 

 


Haber Okunma Sayısı : 3314
27.02.2016



Teşekkür
Bu gece için emeği geçen Abalıoğlu yem fabrikası turna tarım devrek bayisi recep Recep Çantı beycuma bayisi Aytekin çakmaklı Gökçebey bayisi Aytekin Pekdemir Saltukova bayisi Engin Düzlü olmak üzere ev sahipliği yaptık birçok besici abilerim ürericiler yetiştiriciler hepsi oradaydı bu işte en etkin organizasyonu Suna'n Serdar Bandıra teşekkür ederim bir çok çiftliğin temel sorunları ele alındı tarım destek uzmani Serhan beyin soru cevap bölümünde en güzeli bir yetiştiricinin ben en pahalı yemi kullandım şu an Abalıoğlu kullanmaya başladım süt verimim 540 kğ 600 kğ oldu demesi beni Mutlu etti ben şahsım Oktay Turpcu olarak 3 yıldır bu bölgeye Trakya'dan en ucuz samanı yetiştiriciye getirdiğimi yem sektöründede yem kalitesinin yanında ekonomik yapısı ve satış sonrası hizmeti sunacağımı yetiştiricilerimize sözünü turna tarım olarak söz verdim beni bu işte finans olarak güç kılan sevgili ortağım Nazım bozacı Asya Pvc mimari teşekkür sundum bu dayanışma yemeğinde kurbanımızı keserek bize dua için el açtırıp amin dedirtiriren sayın müftüm Mahmut Rauf Arcaklioglu teşekkür ederim seminer süresinde tali bayilerimizle bir zincir olduk her il ve ilçeden gelen yetiştiricilere ayrı ayrı teşekkür ederim seminer dahilinde hediye çekilişi ilk talihlisi AKP Devrek ilçe başkanım ve kelebek sürücü kursu Serdar Kelebek şansından dolayı tebrik ediyorum orada bize destek için bulunan muhasebeci Hidayet Şekerci Denizbank müdürüme Abdullah Gümüşok a üstün tiryakioğluna nakliyat firmamız Tarık Tarık Kalaycıoğlu ve Murat Akkaya ya Gökcebey özel idare müdürü abim İzzet Turpcu elektrik mühendisi Recep Kalaycıoğlu trouw loj sorumlusu Cihan Bilen e Gökçebey muhtarı Aliustaköyü Muhtarı Canip Çamlı ya güvenli ve danışma işi yapan Cihan Kayaoğlu İsmail Turpcu ya kurbanımızı kesen Ahmet Tan a annesinin hac ve ümre ziyaret i sebebiyle gelemeyen Engin düzlü nün hediyesini. Dammızlık birliği Başkan'ı nadir kaptana taktim ettik Abalıoğlu yem fabrikası müdürü Ahmet bey  bu bölgede gücümüze güç katmak için Bartın'ı bayiliğini bize taktim ettiler bu işlerin en leziz kısmını bize Sunan parket Seyfi Baysal ve Murat yiğite teşekkür ederim basın mensubu Çaycuma expres Ercan Karakuş a emniyet mensuplarımıza ve benim le koşturan abim veli Turpcu ya orada bulunan 145 yetiştiriciye beni onurlandırdığınız için teşekkür ederim beni orada yanlız bırakmayan tüm diğer yem bayileri Erkan Erbay Tuncay Ertekin Vedat Aydemir Erhan Erhan Eliçora İsmail Başkurt Canip çamlı şükranlarımı sunarım Allah herkesin işini rast getirsin saygılarımla Oktay Turpçu burdan Karabük zonguldak Bartın il ve ilçelerine selam olsun Abalıoğlu yem bayi turna tarım

Kimden: Misafir | Zaman: 28.2.2016 01:18

Bu inceleme faydalı oldu mu ? Evet  Hayır (0 / 0)
Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın