Pass

Çaycuma İlçe Müftülüğü ve Çaycuma Gençlik merkezi müdürlüğünce yapılan organizasyonlarla Sabah Namazı buluşmaları devam ediyor. İlçemizin çeşitli camilerinde cemaatle bir araya gelinip sabah namazından sonra Tesbihatlar yapılarak gelen cemaatin, özellikle gençlerin ruhu okşanıyor.

İlçeye geleli Birinci yılını dolduran İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu gençlik buluşmalarının çok önemli olduğunu belirterek şunları söyledi; “Bugün bir özel anı yaşıyoruz. Çaycuma’nın 17. Bölgesinde gençlerimiz Filyos’undan, Saltukova’sından, Perşembe’sinden, Nebioğlu’ndan, Karapınar’ından, Dağüstü Köyü’nden, Güzeloğlu’ndan, Geriş’inden, Kayıkçılar’ından,  Dereköseler Köyü’nden, Çaycuma’nın merkezinden ve daha sayamadığımız köylerden gelen sevgili gençler Allah’ın evine, Kabe’nin şubesine hoş geldiniz. Burası Fatih Cami. Yüce Sultandan,Fath Sultan Mehmet Han’dan adını alan bu güzel camimizdeyiz. Fatih’in nesli Fatih’te buluşuyor.

Sevgili Gençler 500 kişilik Diyanet İşleri Gönülleriyle başlatılan bu hareketin en önemli başrol oyuncuları sizlersiniz. Her şey gençlik için. Bakınız Gençlik Merkezi Müdürümüz Şendoğan Kaya, sizlerin her zaman yakınında ve projelerinizi beklemektedir. 17. Bölgemiz var. Bayanlar ve gençlerden oluşan bölgelerimiz gittikçe büyüyor.

Sevgili gençler her geçen gün sayılarımız artıyor. İnsanlar bir şeyler arıyor. İnsanlar geçici zevklerinden bunalan ruhlarını arıyor. İnsanlar manevi ışık arıyor. Peygamberimizin saçtığı o ışığın nurunu arıyor. En güzel topluluk şuan hitap ettiğim topluluk. Bu topluluk uykudan uyanan topluluk. Sahip olduğunuz değeri unutmayınız. Bu birinci buluşma, ikinci ve üçüncüleri de olacak. Çanakkale ruhunu yaşatmalıyız. Osmanlıyı ayakta tutan iman ve Kur’an’dır. Kur’an ve sünnete sımsıkı sarılalım”dedi.

İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu Selamlama konuşması için davet ettiği Gençlik Merkezi müdür Şendoğan Kaya Gençlerin sayılarının her geçen gün arttığını bununda kendisini çok mutlu ettiğini söyledi Kaya; “ Sabah namazında bizleri buluşturan rabbimize hamd olsun. Zikirler ederek, dua ve tesbihat yaparak, birlikteliğimizi aynı camide, aynı safta, yan yana, omuz omuza durarak pekiştirip güne başlamak, Rabbimizin rahmetine vesile olur, İnşaallah. Gençler olarak sabahın seher vaktinde camilerde buluşuyoruz.  Ülkemiz, Milletimiz ve İslam âlemi için dualar ediyoruz. Allah’(CC), yaptığımız dualarımızı kabul buyursun. Samimiyet içerisinde birliğimizi, dirliğimizi daim eylesin ve bizleri İslam üzere yaşatıp hayatımızı İslam üzere sonlandırmayı hepimize nasip eylesin. Günümüz hayırla, nurla dolsun, kazançlarınız bereketli olsun Rabbim hayırlı işlerimizde hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Yurdumuza içerden ve dışardan göz dikenlere fırsat vermesin” dedi.

Haber: EKSPRES

 

 


Haber Okunma Sayısı : 2780
27.02.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın