Pass

Balıkesir Kepsut ilçesinde düzenlenen 7. Balıkesir Tarım Fuarı'nın açılış töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Açılış konuşmasını yapan Atlas Fuarcılık firmasının yetkilisi Fevzi Atasagun, bu fuarı düzenlerken Balıkesir'i merkez aldıklarını, Türkiye'deki Zonguldak başta olmak üzere 50 ilden iştirakçileri Tarım Fuarı için Balıkesir'e taşıdıklarını belirtti. Atasagun, “Bu fuarı Balıkesir'de yaparken Balıkesir'i merkez olarak aldık, 50 ilden katılımcıları buraya taşıyoruz. Bu yıl 150 bin civarında ziyaretçi bekliyoruz. Fuarımızda tarım ve hayvancılıkla ilgili bütün makine ve ekipmanlar sergileniyor. Çiftçilerimiz son teknolojik ürünleri burada takip etme imkânı bulacaklar. Fuarın düzenlenmesinde emeği geçen, destek veren Kepsut ve Büyükşehir Belediyeleri ile Tarım İl Müdürlüğü'ne, katkı sağlayan diğer kuruluşlara teşekkür ederim” dedi.

Tarım Fuarına Dördüncü kez ev sahipliği yapan Kepsut ilçesi Belediye Başkanı İsmail Cankul, yedinci yılındaki fuara son dört yıldır Kepsut olarak ev sahipliği yaptıklarını, bundan son derece mutlu olduklarını belirtti. Fuarın ilçe ekonomisini de canlandırdığını ifade eden İsmail Cankul,  “Tarım Fuarı her yıl daha da gelişiyor. Çiftçimizin, hayvancımızın teknoloji ile buluştuğu an olan bu fuarı düzenleyen Atlas Fuarcılık'a çok teşekkür ediyorum. Bu yıl 2 bin metre ilave bir çadır kurarak fuarın kapalı alanını 9 bin metrekare yaptık, önümüzdeki sene bu daha da büyüteceğiz. Fuarın büyümesinde Balıkesir Sanayi Odası, Balıkesir Ticaret Odası başkanlarının çok büyük ve önemli katkıları var. Yine Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Edip Uğur da bu fuarı önemsiyor, destekliyor, bize her türlü imkanı sunuyor, fuarın büyümesi ve gelişmesi için herşeyi yapıyor. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

7. Balıkesir Tarım Fuarı'nın açılış töreninde Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur da bir konuşma yaptı. Kürsüye, “Türkiye'nin gururu Balıkesir'in uğuru” anonsu ile davet edilen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir deyince akla ilk gelen tarım ve hayvancılık olduğunu, bu bakımdan Tarım Fuarı'nın Balıkesir için büyük önem taşıdığını ifade etti. Büyükşehir Belediyesi olarak Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı birimiyle çiftçilere her türlü desteği verdiklerini söyleyen Ahmet Edip Uğur, Tarım Fuarına sahip çıkan Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'u, fuarı düzenleyen Atlas Fuarcılık yetkilisi Fevzi Atasagun'u kutlayıp teşekkür etti.    

Zonguldak ilinden Kanatlı hayvan eti üreticilerinin de katıldığı Tarım Fuarını değerlendiren Başkan Bayraklı; “ Zonguldak İlimiz olarak Kanatlı hayvan eti Üreticiler Birliği Başkanlığımızdaki 2016 Yılı Tarım ve Tavukçuluk Fuarımızın Başlangıcı Balıkesir'le bugün Açılışa Üreticilerimiz ile birlikte katıldık. Açılışta Balıkesir Büyükşehir Beledîye Başkanımız Sayın Ahmet Edip Uğur beyle, Balıkesir Kepsut Belediye Başkanı Sayın İsmail Cankur beyle, Balıkesir Kepsut Kaymakamı Sayın Ömer Bilgin Beyle, Balıkesir Gıda tarım İl müdürü ile Balıkesir TKDK İl Koordinatörü Sayın Mehmet Zahit Döğdü beyle, Fuarı Tertip Eden Atlas Yönetim kurulu Başkanı Sayın Fevzi Beyle, Balıkesir Manda Birliği Başkanı, Balıkesir TSO Başkanlığı ile, Yurt dışından gelen ve yurt İçinden Gelen Teknoloji Ürünlerini Sergileyen İş adamlarımızla Türkiye'deki Tarımı Zonguldak’taki tarımı Tavukçuluğu İlimizde neler yapılabilecek projeler için Bilgi Alışverişinde Bulunduk. Üreticilerimizle Fuar Alanını Dolaştık Bilgilendik. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız, İlçenin Belediye Başkanları Ve Keskup Kaymakamı Birliğimize Zaman Ayırıp İlimizle ilgili Ve Balıkesir’le ilgili Tarım Sektörünü Konuştuk. Bizler Birlik olarak Zonguldak'ta Tarımın büyümesi için Çaba Gösterip Fuarlara da Katılarak, Bilgi alıp Zonguldak’ımızda Uygulanması için çaba Harcıyoruz. Yönetim Kurulu olarak ta Çaba Harcamaya Devam Edeceğiz. Yeter ki Zonguldak'ta Göç Dursun.

İstanbul’da, Bursa’da Çalışan Kardeşlerim Gelsin Zonguldak’ta Çalışsın. Ama Ne Yazık ki Bugün Balıkesir Kepsut İlçesinde Yapılan Tarım fuarı Bizleri Hem aydınlattı Hem hüzün etti. Nedeni: Kepsut İilçesi Nüfus 24000. Tarım fuarı Olabiliyor. Emeği Geçenlere Ve bizleri Ve Üreticilerimizi En İyi Şekilde Ağırladıkları İçin Yönetim Kurulu Adına Şükranlarımı Sunuyorum. Niçin Bu Fuar'lar Karaelmas Şehri Kömür Kentinde olmaz. Tarımı Canlandırma Uğruna Uğraş verdiğimiz Artık İpartında İlimizi Geldiği Zonguldak’ımızda Bu Fuar’lar da Yer alıp Artık bizler birlik olarak Nasıl Türkiye'nin Belirli yerlere Giderek Katılıp İl Temsil Ediyorsak Zonguldak Tarım Fuarları Başlaması halinde Hem yurd Dışından Hem yurt İçinden Zonguldak’ımıza Akın olacak, Zonguldak Üretici leri de Fuarlara Katılmış Olacak İlimiz Tarımla Daha fazla büyümüş Olacak.

Haydi Zonguldaklı Hemşirelerim Kardeşlerim Birlik beraberlik Zamanı Zonguldak bizim Kurtuluş Zamanı Tarımı Canlandırmak zamanı Teşviklerde İp artta İlimize Geldi Emeği Geçen herkese Ve Mecliste Bizleri Temsil eden Vekillerimize Sayın valimize Gıda Tarım İl müdürlüğümüze Yönetim Kurulu Olarak şükranlarımı sunuyorum Görev Yükümüz arttı Artık Yatırım Zamanı Yakın Zamanda Vekillerimizin Önderliğinde STK Siyasi parti başkanları Üretici ve İş adamlarımızda Toplantı yapması konusunda Çalışmalarımıza Birlik olarak başlayacağız. Mevla’m Cümlemize La yıkı ile Hizmet Etmeyi Yatırım Yapıp İşsizliği Önlemeyi Birlik Beraberlik İçinde olmaya Helal rızık yedirmeyi nasip eylesin Her şey Zonguldak ve üreticilerimiz İçin ”dedi.

Konuşmaların ardından Balıkesir Tarım Fuarı'nın 7'nci defa kapılarını açan kurdelesini, kendisine eşlik eden protokol mensuplarıyla birlikte, “Ya Allah Bismillah” diyerek kesen Başkan Uğur, Atlas Fuarcılık yetkilisi Fevzi Atasagun,  Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Kepsut Kaymakamı Ömer Bilgin, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Zonguldak Kanatlı Hayvan üreticileri birliği başkanı Osman Bayraklı ve diğer katılımcılarla fuar içerisindeki firmaların açtığı stantları tek tek ziyaret eti, bilgiler aldı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Türkiye'yi besleyen, tarım ve hayvancılığın başkenti bir İl olarak Tarım Fuarının Balıkesir'i bu yönüyle öne çıkardığını belirterek emeği geçenlere tekrar teşekkür etti.

7'inci Balıkesir Tarım Fuarı’nın açılış törenine; Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Kepsut Kaymakamı Ömer Bilgin, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Osman Yenidoğan, Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Ekrem Pehlivan, Kepsut belediye Başkanı İsmail Cankul, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek, İvrindi Belediye Başkanı Recai Baytar, BASKİ Genel Müdürü Mustafa Bayram, Altıeylül Belediye Başkan Vekili Mehmet Birol Şahin, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aydın Pehlivan, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Mekin Tüzün ve diğer daire başkanları, daire müdürleri, yazılı ve görsel basın kuruluşları ile binlerce vatandaş katıldı.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2668
27.02.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın