Pass

Çaycuma’da bir yıl önce göreve başlayan İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu bu süre zarfında yaptığı çalışmaları değerlendirdi.

Herkesi kuşatan bir din görevlisi olmaya gayret gösterdiklerini belirten Arcaklıoğlu; “Çaycuma’da göreve başladığımda şöyle dua etmiştim," Ya Rabb! Bizi Çaycuma’ya, Çaycuma’yı da bize sevdir, hayırlı ve güzel hizmetler yapmayı, dini ve manevi anlamda hayırlı hizmetlere rehber ve hizmetkâr olmayı nasip eyle."

1 yılın sonunda Rabbime hamdolsun ki Çaycuma’da değerli din gönüllüsü fedakâr kardeşlerimizle geniş çerçeveli ve herkesi kuşatan bir din hizmeti verebilme gayretinde olmaya çalıştık." Sevgiyle karşıla, merhametle muamele et" anlayışı doğrultusunda Tüm Çaycuma halkımızın üzüntüsünde ve sevincinde yanlarında olma gayretinde olmaya çalıştık.

Sayın Kaymakamımız başta olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla, sivil toplum, basın vb. herkesle uyumlu ve istişare temelli bir din hizmeti sunmaya çalıştık.

   

1 yıl içinde Çaycuma’da bana sorsalar en çok seni ne mutlu etti diye şöyle cevap veririm;

4 -6 yaş Kur'an Kurslarımız ( 17 Adet ) Çaycuma’nın her yerinde açıldı ve açılmaya devam edecek. Çaycuma halkımızın teveccüh ve desteklerine teşekkürler. Başarılı öğreticilerimize tebrikler.

Sabah Namazı Buluşmaları;  İlk Karapınar Durmuşlar Mahallesi’nde başlayan bu seher vakti buluşmaları şu anda Çaycuma’nın her yerinde nerdeyse her gün farklı bir bölgemizde devam etmekte ve de halkımızın birlik ve kardeşlik duygularını daha da artırmaktadır.

Aile ve Dini Rehberlik Büromuzun hayata geçmesiyle Kuran Kurslarımızdan başlayarak toplumun geniş kesimi aile konusunda daha fazla desteklenmeye çalışılıyor.

"Camii ve Gençlik Buluşmaları " TDV Çaycuma Şubesi Gençlik Kollarımız Türkiye’de ilk kurulan ilçelerden birisi olan Çaycuma’da şu anda çok faal işliyor. 2016 yılını " Dini ve Milli Değerleriyle yetişen Gençlik" çerçevesinde gençlerimize ayıracağız. İlçe Gençlik Merkezi başta ilgili kurum ve kuruluşlarla çok güzel projeler başladı.

Hayırsever Çaycuma halkımızın destekleri ile şu anda 8 adet camii inşaatımız devam ediyor, tüm hayırseverlere teşekkürler ediyoruz.

Özellikle Yurt-Kur ve Yüksekokul ve yetiştirme yurdu öğrencilerimiz, sevgi evleri, huzurevi vb. sosyal desteğe muhtaç olan yerlere elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz.

Ensar, Saltukova ve Ahatlı’da bulunan yatılı hafızlık kurslarımıza daha fazla ilgi vererek hafızlığın daha kaliteli ve sistematik devamı konusunda çalışmalara ağırlık veriyoruz.

Özellikle İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip Ortaokulumuzla elimizden geldiğince yakinen ilgilenmeye ve yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Müftülük ve Türkiye Diyanet Vakfımızın hizmetlerini toplumun her yerine ulaştırmak ve bir iyilik kervanı oluşturmak için gayret sarf ediyoruz.

Özellikle üniversite öğrencileri ve yardıma muhtaç talebelerimize Vakıf şubemizin imkânları dâhilinde ayni ve nakdi destek sağlıyoruz.

Severek hizmet ettiğimiz Çaycuma’da bu güzel hizmetlerin olmasında destekleri olan tüm kardeşlerimize yüce Mevla’mız razı olsun. Rabbim hepimize sağlık ve afiyet içerisinde daha nice güzel hizmetler yapabilmeyi nasip etsin ”dedi. 

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2406
23.02.2016



tebrikler
sn  Çaycuma müftümüze ve ekibine sonsuz  teşekkürlerimi  sunarım gerçekten çok farklı bir müftü profili çizerek Çaycuma mıza  bir farkındalık yaşatıyor Rabbim kendisinden razı olsun bundan sonrada hayırlı bereketli çalışmalar yapmayı nasip etsin

Kimden: Misafir | Zaman: 24.2.2016 09:00

Bu inceleme faydalı oldu mu ? Evet  Hayır (0 / 0)
Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın