Pass

Geçtiğimiz hafta Filyos yolunda yaşanan korkunç kaza sonrası Filyos Belediye başkanı Ömer Ünal, Yerel ve Genel tüm siyasetçilere ve bürokratlara bir sürü laf etmiş. Ömer Ünal ne dedi de bu kadar muhalefet partililerin gözdesi oldu? Aslında Başkan hiç te abartılacak bir şey demedi.

Ömer Ünal bunu zaten her zaman yapıyor. ANAP döneminde, DSP dönemlerinde partisinin icraatlarını beğenmeyip istifa etmiş bir adam. Kısacası yanlış gördüğünde muhalif olabilen bir adam.

Başkanın yol isyanından sonra MHP de CHP de Ünal’ı destekliyor. Hatta Şerafettin Turpçu “ Ömer başkan tamamen bunalmış. Adamın psikolojisini bozmuşlar” diyerek nasıl üzüldüğünü ifade ediyor. Sokak ta vatandaş Ömer Ünal acaba muhalefet partilerinden birine mi geçecek diye sormaya başladı. Muhalefet partilerinden bu Zaman’a kadar İktidar partilerine geçenleri duyduk ama İktidardan muhalefet biraz zor gibi.

Sosyal medyada bir sürü yorum var başkan için. İçlerinden biri dikkatimi çekti, paylaşmak istedim.

Sosyal medyada vatandaş soruyor “Filyos Başkan'ı ölüm yolu için dert yanmış, çok haklı sanki hususi yapılmıyor, Bartın’a bağlı olsak Amasra’yı geçerdik demiş, ama Filyos’u tanıtım için ne yapıyor? Ankara'da reklam verdin mi, sosyal medyayı, reklamı göremiyoruz, antik kent çıktı, müzen nerde? ,Amasra -Safranbolu turuna başvurdun mu bende gireyim dediniz mi? Otel, Pansiyon, apart otel durumun nedir? Filyos halkını buna yönlendirdiniz mi? Merak ettiğim için soruyorum ”demiş.

Merakınızı biraz olsun ben gidereyim. Ankara’da reklam verdin mi? demiş arkadaş. Evet, vermiş Her Ankara’ya gidenler gibi Başkanda bol bol resim çektirmiş. Hatta birçok boy resmi. Son olarak Ömer Ünal Ak Partiden ayrılırsa hangi partiye geçer sorusuna ise benim görüşüm hiçbir partiye geçmez kendisi yani bir parti kurabilir diyorum.

 

“İyi Bilin Ki, Allah’ın Yardımı Pek Yakındır!”

Ankara’nın göbeğinde patlayan ‘bomba’, terörün çirkin yüzünü bir kez daha ortaya koydu; Birlik, beraberlik ve kardeşliğin hedef alındığı bu kalleş ve alçak saldırıyı şiddetle kınıyorum.

Yaşadığımız bu acıların bir karşılığı olarak ‘suçlular bulunsun, gerekli cezalar verilsin’ temennisini her defasında dillendirmek, yüreklere düşen acıyı ne derece dindirebilir ki?

Yüzlerinde maske,  ellerinde silah ve bomba. Bu yetmezmiş gibi, tıpkı önceki günkü saldırıda olduğu gibi bomba yüklü araçlar. Ülkenin göbeğinde, Başkent’te organize edilen bu patlama da sıra dışı olmadığı gibi, organize olduğu her halinden belli.

Dünya’nın her yerinde tüm Müslümanların yurtları, inançları, canları malları, akıl ve namusları tehlikededir! Bunların kimisi işgal altında, kimisi işgal edilmek üzere ve kimisi de tehdit altındadır.

Nesillerimizi, kendi öz değerlerine, dinine, vatanına ve kendilerine sahip çıkmakta olan yöneticilerine düşman ettiler! Bakın Sabah Namazı Buluşmaları, Gençlik Buluşmaları adı altında birçok güzelliklere imza atan İlçe Müftüsü Mahmut Arcaklıoğlu’nu takdir etmek tebrik etmek şöyle dursun. Saygılar sunuyorum.

Dini ve Milli değerlere sahip çıkacak gençlik yetiştiren, Osmanlı devletini, Ecdadımızı, Başkomutan Mustafa Kemal’i, Çanakkale’yi öğreten Mili Eğitim Müdür’ünü, İlçe Müftüsünü ve Gençliğin düzgün yetişmesi için bu imkânları sağlayan Mülki amirleri kutluyorum.

Ülkemiz iç ve dış tehlikelerle sarılmış durumda. Kimsenin endişesi olmasın Çaycuma’da başlayan Gençlik fırtınası Türkiye’nin her yerinde esmektedir. Ülkemize biz sahip çıkacağız.

Bu uğurda başımıza gelmekte olan bela ve musibetler karşısında; “Yoksa siz, ey iman edenler, din ve vatan savunması uğruna sizden önceki ümmetlerin başına gelenler, sizin de başınıza gelmeden öyle kolayca cennete girebileceğinizi mi sanıyordunuz? Sizden önceki ümmetler öyle zorluklarla öyle sıkıntılarla karşılaşmış, öylesine çetin imtihanlarla sarsılmışlardı ki, nihayet o zaman ki Peygamber ve Onunla birlikte Mü’minler, ‘Allah’ın yardımı ne zaman?’ diye feryat ediyorlardı! İyi bilin ki, Allah’ın yardımı pek yakındır! (Bakara S.214)” ayeti kerimesini düşünerek, din ve vatan müdafaası için canımız ve malımız feda olsun! Demeliyiz!......  Allah’ın Ayeti Öyle diyor.


Haber Okunma Sayısı : 3006
20.02.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın