Pass

Çaycuma’da İlçe müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu tarafından başlatılan sabah namazı buluşmaları halka, halka büyüyerek Çaycuma’yı kaplamaya başladı.

İlçe Müftüsü tarafından Haftanın birçok günleri sabah namazında bir camide cemaatle buluşup tesbihat yapıldıktan sonra topluca kahvaltı geleneği hızla yayılıyor. Sabah buluşmalarında ilk olarak Camii İmamları tarafından Kuran-ı Kerim tilavet edildikten sonra sabah namazı cemaatle topluca eda ediliyor. Sabah namazının ardından Camii İmamı tarafından yaptırılan tesbihattan sonra İlçe Müftüsü Arcaklıoğlu tarafından, cemaate ayet ve hadislerden oluşan özlü bir vaaz veriliyor.

İlçe Müftüsü Tarafından başlatılan Sabah Namazı buluşmaları Din görevlileri tarafından devam ettiriliyor. Gençlik Merkezi müdürü Şendoğan Kaya’nın da katıldığı İstasyon Fatih Camii Çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu Cemaatle doluydu. Camii İmam Hatibi Harun Bozacı “İlce müftümüzden Allah razı olsun. Camilerimizde Cemaatimizin çoğunluğu gençler ’den oluşuyorsa bunda Sayın Hocamızın emeği çok büyüktür. Rabbim günün bereketli ve hayırlı geçmesini, Milletimizin birliğinin pekişmesi ve daim olmasını, Tüm Müslümanların huzuru, sağlık ve selameti için Sabah namazı buluşmalarımız devam edecektir” dedi.

Her hafta Gençlik buluşmaları ve sabah namazı buluşmalarına katılan Çaycuma Gençlik merkezi müdürü Şendoğan Kaya yaptığı konuşmada “sabah namazında kalkmış ve güne başlamış olmak çok önemlidir. Sabah namazı rabbimizi zikrederek, dua ve tesbihat yaparak, birliğimizi aynı camide, aynı safta, yan yana, omuz omuza durarak pekiştirip güne başlamak, Rabbimizin rahmetine vesile olur. Kardeşler olarak sabahın seher vaktinde camilerde buluşuyoruz. İlimiz, ülkemiz, Milletimiz ve İslam âlemi için dualar ediyoruz. Allah’ımız, yaptığımız dualarımızı kabul buyursun. Samimiyet içerisinde birliğimizi, dirliğimizi daim eylesin ve bizleri İslam üzere yaşatıp hayatımızı İslam üzere sonlandırmayı hepimize nasip eylesin. Günümüz hayırla, nurla dolsun, kazançlarınız bereketli olsun Rabbim hayırlı işlerimizde hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Yurdumuza içerden ve dışardan göz dikenlere fırsat vermesin” diyerek konuşmasını tamamladı.

Cami Cemaati ve Camii İmam Hatibi tarafından tertiplenen sabah kahvaltısıyla, sabah namazı buluşması sona erdi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2637
20.02.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın