Pass

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu, Çaycuma İlçe Teşkilatı’nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ülkede istihbaratın yetersiz olduğunu ifade eden Turpçu; “ Ankara’nın göbeği, devletin kalbinde büyük bir terör eylemi gerçekleşti. Ölenlere rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. AKP’nin ülkeyi getirdiği durumu hep beraber izliyoruz. 2002 yılında tertemiz aldıkları Türkiye’yi bu hale getirdiler. Nasıl bir istihbarat yapılsın ki bu terör olayları önlensin. Nasıl bir çalışma ki patlamadan hemen sonra teröristlerin kimlikleri beli oluyor. 2002 yılında Irak savasının içine girdik. Ardından Suriye olayına girdik. Rusya ile ilişkilerimiz bu hale gelince ‘İsrail ile anlaşmamız gerekir’ dediler. Çıkarları nereye gösteriyorsa hemen orya dönebiliyorlar. Devletlerarası hukuklarda böyle şeyler olmaz. Hemen zig zaglar çizilmez. Genel Başkanımız 2012 yılında Başbakana bütün tereddütlerimizi anlatan bir mektup yazdı. Ama bizi dinlemediler, koskoca CHP’yi muhatap dahi almadılar. Osmanlı politikası adı altında ülkemizi maceradan maceraya sürüklediler. Çözüm süreci konusu parlamentoya gelebilirdi. Ama bize ‘ Sizin aklınıza ihtiyacımız yok’ diyerek PKK ile bir yola çıktılar. Ancak bu yolda bir birlerine güvenmediler. Doğuda 100-200 bin nüfuslu illerde iş makineleri ile hendekler kazılıyor. Nerede istihbarat, nerede devlet?. AKP’nin kurucularından sadece bir kişi kaldı. Diğerleri bun yolun yanlış olduğunu zorda olsa söylemeye başladılar. Bu patlamanın hedefini ABD bile bilmezken, hükümet hemen PYD yaptı diyebiliyor. Derinlemesine incelemeden olaylara bodoslama girip devlet aklı ile uyumlu olmayan açıklamalar yapılıyor. Açıkçası yolun sonuna geldik. Daha büyük saldırıların olacağı Ankara kulislerinde konuşuluyor. Böyle zamanlarda birlik bütünlükten bahsediyoruz ama mecliste bizim konuşmalarımıza bile tahammül edemiyorlar. TV kanallarının çoğu kendilerinin. Tarafsız yayın yapmaya çalışanları da neler uyguladıklarını biliyorsunuz. Ülkeyi çukura düşürdüler. Ama bundan sonra akıllı davranacaklarına dair bir işaret de yok. Bunların ilk Dış işleri Bakanları ‘Suriye’de bir şeyler kazırken, Hayat’ı kaybederiz’ dedi. Bizim Rus uçağını düşürmemize kimler sebep oldu. Bizler Atatürkçü dış politika ile ilgili görüşmelerimizi öne sürmeye devam edeceğiz. Bunların ülkeyi yönetecek mecalleri kalmamıştır. AKP’nin politikalarını beğenmeyen AKP mensuplarının sitemlerini TRT ekranlarından izledik. Sanki Müslümanlar Türkiye’de baskı görmüş gibi bir propagandaya girdiler. Bende köyde doğdum büyüdüm. Bütün köylerimizde cami var. Hepimizi çocukken Kuran kurslarına gittik. Baskı görmedik, bunlar nerede zulüm görmüşler. Bunların milliyetçilikleri de sahtedir.

FİLYOS BELEDİYE BAŞKANI O SÖZÜ KIZGINLIKLA SÖYLEDİ

Filyos Belediye Başkanının ‘Beldemiz Bartın’a bağlanırsa ikinci Amasra olur’ diye bir sözü oldu. Bu açıklama o Belediye Başkanının gerçekten Bartın’a bağlanmak istediği için yaptığı bir açıklama değildir. Bu Başkanımız yapılmayan hizmetlerle ilgili o kadar bunalmış ki feryat ediyor. Filyos Projesi başlamadı, trenler başlamadı. Her ay bir tarih veriyorlar. Atatürk döneminde kazma kürekle açılan tünellerde şuanda tadilat yapılıyor diyorlar. O tüneller büyütülmeden aynı kesitlerde yapılıyor. 13 yılda Zonguldak’a hizmet etmediler. Filyos Belediye Başkanının feryadı da asalında bu. Bartın’a bağlanmak istemesi kızgınlıkla ve patlama noktasında söylediği bir cümledir” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2186
19.02.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın