Pass

Çaycuma Ak Parti Kadın Kollarının haftalık yapılan teşkilat toplantısında İlçe Başkanı Çolakoğlu, Ak Parti’de kadına verilen önemin altını çizerek, Türkiye’nin İç ve Dış politikasını da değerlendirdi.

Ak Parti'deki kadın üye sayısına ilişkin de bilgi veren Çolakoğlu, "4 milyon 234 bin kadın üyesi olan bereketli bir hareketiz. Bu rakam, birçok başka partinin toplam üyesinden fazladır. Bu rakam, birçok ülkenin toplam vatandaşından fazladır ama en önemlisi sadece sayı değil, muhteva. AK Parti'yi anlamak isteyenler, başarımızın sırrını merak edenler, nasıl yüzde 50 oy aldığımızı, çıtayı nasıl yükselttiğimizi anlamak isteyenler ve bu başarının arkasındaki sırrı görmek isteyenler Ak kadınlara baksınlar, Ak kadınların nur yüzlerine o güzel emeklerine baksınlar" diye konuştu.

İlçe Başkanı Çolakoğlu, 7 Haziran ve 1 Kasım tarihleri arasında Türkiye'nin bir girdaba girdiğini, kaosa sokulmak istendiğini, fakat kadınların emekleri ve gayretleri sayesinde Türkiye'nin o girdaptan çıktığını belirterek, Kılıçdaroğlu Milletin verdiği mesajı hala anlamamış olmalı ki galaksilerde, başka ülkelerde yaşıyormuş gibi tutum alıyor ve Ülkemizin İç ve Dış güçlere karşı direndiği şu günlerde hala boş siyaset yaparak dış tehlikelere destek vermektedir. Partimizi 2023 hedeflerimize götürebilmek için gece, gündüz çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz. Ülkemiz içinde bulunduğu bu sıkıntıları da aşacaktır.

Biz 1 Kasım seçimlerine giderken 'Sen, ben yok. Türkiye var' dedik. Şimdi yine 'Sen, ben yok. Türkiye var' diyoruz. PKK lanetinden PYD lanetlerinden Ülkeyi temizlemede kararlıyız. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın karalılığını göz önünde bulundurarak bu ifadeyi kullanıyorum.

İnsan hayatını güzelleştirmeyi amaçladıklarını vurgulayan Çolakoğlu, "Dünyanın her yerindeki mazluma vicdanımızda yer var. Dünyanın her yerindeki zulümlerin tam karşısındayız. Nerede bir insan onuru çiğneniyorsa biz tam olarak bu onur çiğneyenlerin karşısındayız. Amerika da olsa Rusya’da olsa bu yine aynısı olacaktır. Çünkü biz Türkiye’yiz" diye konuştu.

AK Parti Kadın Kolları'nın, yapılanları kapı, kapı dolaşarak anlattığını belirten ve Kadın Kolları üyelerinin tümüne teşekkür eden Çolakoğlu,” Cepheye oğlunu, kocasını, babasını göndermekle kalmadı, bazen vatanını işgale gelen düşmana karşı siper oldu, bazen milli mücadeleye kan oldu, can oldu. Sadece şehit kanıyla sulanmış bu aziz toprakları korumakla kalmadı o toprağın üzerinde filizlenen yeni nesilleri de yetiştirdi" dedi.

Bugün Türk milletini bir arada tutan kültür ocağının kadınlar olduğunu ifade eden Çolakoğlu, demokrasinin de onların elinde dinamik bir şekilde toplumun ihtiyaçlarını en güzel şekilde karşılamaya devam edeceğini söyledi.

Çaycuma Ak Parti Kadın Kollarının Haftalık yapılan olağan Toplantısına İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu ve Siyasi işler başkanı İlhan Gedik’te katıldı. 

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2545
17.02.2016



onur
Ahatli köyü gemecler ve elleri mahalle halkının onuru ayaklar altına alınırken ses yok.

Kimden: Misafir | Zaman: 18.2.2016 21:22

Bu inceleme faydalı oldu mu ? Evet  Hayır (0 / 0)
Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın