Pass

Zonguldak Valiliği ve Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü’nün katkıları ile Çaycuma İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi’ne alınan ‘Şahin’ tabir edilen motosiklet tanıtıldı.

Tanıtıma; Kaymakam Serkan Keçeli, Çaycuma Belediye Başkanı, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Seyfi Paça, Garnizon komutanı Selçuk Özen, Karakol Amiri Nahit Konca, İlçe Trafik Amiri Selami Turgut katıldı.

Aracın ilçeye hayırlı olması dileğinde bulunan Kaymakam Serkan Keçeli; “Yeni yapılan düzenleme ile birlikte trafikte önemli sıkıntılar yaşıyorduk. Park halindeki araçlarımız vatandaşlarımızı zor durumda bırakabiliyordu. Yeni yapılan düzenleme ile birlikte trafik ekipleri ile zabıta araçlarının düzeni sağlaması güçtü. Otomobille sağlayamadığımız güvenliği ‘Şahin’ diye tabir ettiğimiz motosikletimiz ve görevli arkadaşlarımızla birlikte başta iki ana caddemiz olmak üzere hızlı ve seri bir şekilde trafik aksatılmadan herkesin istediği yere zamanında ulaşmasını sağlayacak. Kimsenin hakkına zarar vermeden trafik akışını sağlamak için bu motorumuz görevlendirildi. Şu anda bir adet inşallah bu motorların devamı gelir. İlçemizdeki şu aralar en önemli sorunlardan biri olan trafik düzenlenmesini sağlanması anlamında önemli katkı sağlayacağına inanıyorum. Yeni yol düzenlemesinden sonra işimiz epey zorlaştı. İnşallah bundan sonra daha rahat bir trafik düzeni Olur “diye konuştu.

Şahin timinde görevli memurun kullanacağı yaka kameraları tanıtıldı. Görüntü ve sesli kayıt yapma özelliği bulunan kameralar sayesinde polis ile sürücüler arasında yaşanabilecek olası bir olumsuzluğu karşı görüntü kaydının delil olarak kullanılabileceği belirtildi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3143
16.02.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın