Pass

Perşembe Bölgesi ( 3.ve 4. Bölge ) Gençlik Buluşma Günü Perşembe Merkez Camiinde yapıldı. Tarihi Günlerden birisinin yaşandığı Perşembede yaklaşık 250 genç bir araya geldi. Perşembe Beldesinde yapılan ve Yaklaşık 250 Gencin katıldığı programa Perşembe Belediye Başkan Vekili Yaşar Durdu, İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Şendoğan Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Müftülük Şube Müdürü Erdal Oruçoğlu, T.D.V Çaycuma Yön. Kur. Üyesi Naim Eren, Perşembe Karakol Komutanı Remzi Yiğit, Din Gönüllülerimiz, Dernek Yöneticileri, Köy ve Mahalle Muhtarları ve çok sayıda genç iştirak etti.

Perşembe bölgesi Gençlik buluşmasında söz alan Gençlik Merkezi müdürü Şendoğan Kaya; “ilçe müftülüğümüz v e gençlik merkezi müdürlüğümüzce birlikte tertiplenen gençlik ve cami buluşmamıza hepiniz hoş geldiniz.

Bu buluşmamamızın amacı milli ve manevi değerlerine sahip çıkan güzel ülkemizi geleceğe taşıyacak ahlaklı saygılı milletine ve devletine bağlı bilinçli gençlerle bir araya gelmek. Bu anlamda sayın müftümüz le birlikte gece gündüz demeden şehir merkezimizde beldelerimizde ve köylerimizde değerleri gençlerimizle bir araya gelip milli ve manevi değerlerimizi yaşamaya ve yaşatmaya çalışıyoruz. Burada bulunan gençler ve gençliğimize sahip çıkan sizler sayesinde gelecek adına umutlu olduğumu belirtiyor. Hepinize saygılar sunuyorum” dedi.

Gençlik Buluşmalarına zaman zaman katılan Çaycuma ilçe Milli Eğitim müdürü Mehmet Özdemir, Gençliğin önemi ve Gençliğin kıymeti üzerinde durarak sözlerine başladı. Özdemir; “Bizim gençliğimiz vatanına, milletine bağlı bir gençliktir. Sevgili gençler peygamber efendimiz buyuruyor ki insan öldüğünde 5 şeyden hesaba çekilmedikçe rabbinin huzurundan ayrılamaz. Bu beş şeyden en önemlisi gençliğinin nerede tükendiğinin hesabını vermeden rabbinin huzurundan ayrılamaz. O yüzden bu buluşmalar bu toplantılar Çaycuma’da yapılan bu çalışmalar bu ekilen tohumlar bu filizler bizim için çok önemlidir. Bugün değil, belki yarın değil inşallah bu yapılan hayırlı çalışmaların neticelerini 10 yıl sonra 20 yıl sonra belki biz Çaycuma’da olmayız, göremeyiz ama sizler göreceksiniz. Bizler ilçe müftümüz başta olmak üzere, gençlik merkezi müdürümüzle hep beraber bir şeyler yaparak gayret göstererek üzerimize düşen görev ve sorumluluğu yerine getirerek inşallah gençliğimize, geleceğimize, istikbalimize sahip çıkmalıyız. Allah hepinizden razı olsun. Allah’a emanet olun, hepiniz vatana, millete hayırlı evlat olun” dedi. Kalabalık Gençliği gören İlçe müftüsü,

Arcaklıoğlu; “Sevgili gençler bütün hedefimiz sizlerin Vatana, Millete, Devlete, ana, babaya saygılı, bayrağını düşünen, ecdadını tanıyan ve unutmayan gençlik olarak yaşamanız. Yanımda bulunanlara bakınız komutanımız, milli eğitim müdürümüz, gençlik merkezi müdürümüz, muhtarlarım, öğretmenlerimiz, okul müdürlerimiz, cami din görevlilerimiz burada ve kaymakamımız her konuda yanımızda. Neden bu kadar değerli insan burada biliyor musunuz? Sevgili gençler bu topluluk siz değerli gençlik için burada. Sizin geleceğinizi konuşmak için burada.

Hepiniz birer vali, kaymakam, müftü, daire amiri olabilirsiniz. Amma önemli olan iyi insan iyi adam olabilmektir. Makama oturduğun zaman o koltuğu dolduramazsan, koltuğu doldurmak nasıl olur biliyor musunuz gençler koltuk gelen insanlara, insanca yaklaşıp onlara değer verirseniz o koltukta adam oturuyor demektir. Eğer makama gelenlere saygısızca davranırsan tepeden bakarsan adam olmamışsın demektir. Koltuk adamlıkla dolar.

Sevgili gençler Allah sizlerden razı olsun. Şu salonun güzelliğine bakar mısınız 300’e yakın genç var bugün burada, yani 300 Allah’a sevgisini göstermek için gelen genç var. Hepinizin alnından öpüyorum. İşte vatan, millet, bayrak, aşkı. Şehit kanlarıyla rengini almış hilale İslamiyet’i yıldızlarla İslam’ın beş şartını anlatan bayrağımın aşkıyla burada toplanan gençlik. Bugün sevgililer günü kutlamaları yapan gençlerde var, ülkemizin çeşitli yerlerinde mekânlarında siz gençler, esas siz sevgili aşkı, gerçek sevgiliye olan aşk için burada olduğunuzun farkında mısınız? Bugün burada Allah Aşkı, Peygamber Aşkı için buradayız.

Ey sevgili, en sevgili sana olan sevgimiz için burada toplandık. Gençlerimize hidayet nasip eyle, gençlerimizi saptırma, kötü alışkanlıklardan koru, vatanına, milletine, devletine, bayrağına ecdadına sahip çıkmalarını nasip eyle. Ülkemizin bir tarafı yangın yeri, Allah’ım ülkemiz için, vatan için, İslam için çarpışan polis ve askerimize güç kuvvet ver onları koru, şehit olanlara rahmet, gazilerimize acil şifa ver yarabbi. Sevgili gençler çok önemlisiniz sizlere çok önem veriyoruz. Sizlerde önemli olduğunuzu bilin ve ona göre yaşamaya çalışın. Sizlerle buluşmalarımız devam edecek. Çünkü gelecek sizlerin elinde. Ülkemizi siz dini ve milli duyguları birlik içinde barındıran gençler yöneteceksiniz. Adaleti sizler sağlayacaksınız. Çünkü siz Çanakkale’de 15-16 yaşlarında savaşan kınalı kuzuların, hakka, adalete nasıl sahip çıktıklarını bilen vatan için şehit düşen, ecdadının torunlarısınız. Siz ülkenin geleceğisiniz” dedi.

Ekspres Gazetesi ve Çaycuma TV olarak Her yönüyle çok bereketli ve güzel geçen bu buluşmaya ev sahipliği yapan Din Gönüllülerine, Raşit Bayraktar ve Volkan Kulakçı ile Perşembe Camii Dernek Bşk. Mehmet Kaya ve yön kuruluna, destek olan tüm vatandaşlara teşekkür ediyoruz.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3314
16.02.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın