Pass

Milli Eğitim Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı işbirliğiyle düzenlenen “Okul Sütü Akıl Küpü” Projesi kapsamında Çaycuma’da ana sınıfı ve ilkokul 1. 2. 3. ve 4.ncü sınıf öğrencilerine geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu dönemde Türk Gıda Kodeksi' ne uygun ambalajlı, sade, yağlı, 200 ml’lik kutular halinde okul sütü dağıtılacak.

Pazartesi-Çarşamba ve Cuma günleri olmak üzere haftada 3 gün dağıtılacak olan okul sütü projesiyle, çocukların yeterli süt tüketerek daha sağlıklı ve dengeli beslenmesi, zihinsel ve fiziksel gelişme oranlarının arttırılması, Türkiye’de hayvancılığın gelişmesi ile süt ürünlerinin değerlendirilmesi hedefleniyor.

“Okul Sütü Akıl Küpü” Projesi ilk kez 2011/ 2012 eğitim öğretim yılında başlamıştı. Proje kapsamında Zonguldak ili genelinde 283 okulda (okul öncesi, anaokulu, ilkokul ve resmi özel okullarda) 35.739 öğrenciye haftada 3 gün süreyle 17 Haziran’a kadar süt dağıtımı yapılacak. İlçemizde okul sütü uygulamasından toplam 5016 öğrencimiz faydalanacaktır.

Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir ile birlikte Atatürk İlkokulunu ziyaret ederek hem öğrencilere okul sütü dağıtımı gerçekleştirdi hem de öğrencilere okul sütünün faydalarından bahsetti. Daha sonra Atatürk İlkokulumuzdaki öğretmenlerle sohbet toplantısı gerçekleştirdi.

Haber: EKSPRES

 

 


Haber Okunma Sayısı : 2054
16.02.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın