Pass

Çaycuma Müftülüğü din görevlileri aylık toplantısı Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Toplantıya Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Çaycuma Belediye Başkanı, SGK Çaycuma Şubesi Müdürü Hasan Hüseyin Çetinkaya katıldı.

İlçe Müftüsü Arcaklıoğlu gerçekleştirdiği sunumda bir yıldır görev yaptığı Çaycuma’da dini ve manevi hayat a yapmış olduğu çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Kaymakam Keçeli din görevlilerine hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Ben toplumda imamları ve öğretmenleri toplumun lideri olarak görüyorum. Sağlam bir Türkiye, sağlam bir gelecek bekliyorsak ilk önce gençlerden başlamamız gerekiyor. Müftümüz gençlik ve sabah namazı buluşmaları hakkında bilgi verdi. Çocuklarımız ve gençlerimiz çok değerli toplumun geleceği oluşturacak olan onlar. Ne yazık ki ülkemiz ekonomik olarak geliştikçe hem ahlaki hem manevi olarak çöküntü içerisine girme noktasına gelmiştir. İzlenen diziler, kötü arkadaş ortamlarının etkisi oluyor. Bizlerin çocukluğunda okullarda alkolden, sigaradan bahsedilmezken şuan ülkemizde uyuşturucu kullanma yaşının ilkokul seviyesine düştüğünden bahsediliyor. Bu kötü durumdan korunmak için gençlerimizin bilinçlenmesi öğretmenlere din görevlilerine büyük iş düşmektedir. Biz çocuklara, gençlere ne kadar öğüt verirsek ne kadar eğitirsek geleceğimiz o kadar güçlü olacaktır. Bu işte memuriyet zihniyetini bir tarafa bırakıp daha değişik yaklaşımlarla onların gönlünü kazanmalıyız. Lütfen memur imamlık yapmayın. İnşallah hepiniz bulunduğunuz konumun hakkını veren insanlardan olursunuz diye temenni ediyorum. Yapılan çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Lütfen bulunduğunuz konumu, bulunduğunuz yeri şahsi olarak sahiplenin. Memleket meselesi olarak sahiplenin. Eğer böyle yaparsanız daha iyi neticeler olacağına inanıyorum.”

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 1903
15.02.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın