Pass

Zonguldak’ta kayıp ilanı verilen iki gencin; otomobilleriyle yoldan 200 metre aşağıdaki sahile uçtuklarının ortaya çıkmasının ardından acılı baba konuştu.

Zonguldak-Filyos arasındaki yolda toplanan çok sayıda kalabalık, “Ölüm Yolu” diye tabir edilen yolda dev Türk Bayrağı açarak yolu protesto etti. Çatalağzı ve Muslu beldelerinin yanı sıra Kilimli ilçesinden de katılımın yoğun olduğu yolda saygı duruşunda bulunan katılımcılar, yetkililerin gerekeni yapmasını istediler.

“KÖPEKLER ÖLSE HERKES AYAĞA KALKIYOR”
20 yaşındaki oğlu Murat Yeniay’ın cesedinin kayıp ilanı verdikten iki gün sonra denizin dibinde bulunduğunu söyleyen acılı baba Bahri Yeniay, “Ölen gençlerden Murat Yeniay’ın babasıyım. Biri 19 diğeri 22 yaşında iki tane pırlanta gibi gencimiz gitti. Daha kaç tane gencimiz gidecek. Kim duyacak bizim sesimizi. Burada her sene üç kişi beş kişi ölüyor. Yazık günah değil mi bu insanlara? Köpekler ölse bütün hayvan hakları ayağa kalkıyor. Bu insanlar hayvan mı daha kaç kişi ölecek? Daha benim oğlum askere gitmedi. 19 yaşındaydı. Kayıp ilanı verdik. Sonra arkadaşlar haber vermiş, oğlumu sonra bulduk. Benim oğlum iki gün sonra denizden çıktı. Kaç kişi daha gidecek? Kim duyacak bizim sesimizi? Bağırmamız mı lazım? İsyan mı etmemiz lazım? Yazık değil mi? Her şey koltuğu kapana kadar” diye duruma tepki gösterdi.

“ARAÇLAR İÇİN YOL KENARINA BARİYER İSTİYORUZ”
Çatalağzı Merkez Mahallesi Muhtarı Murat Karayavuz ise yetkililere seslenerek yolda önlem alınmasını istedi. Göbü Köyü Muhtarı Musa Güçlücan da “Bu yolun en çok acısını yaşayan benim. Çok uğraştık. Türkali muhtarımızla, Filyos Belediye Başkanımızla çok uğraştık. Bu yolu genişletmek için çabaladık. Şu anda genişletmesi yapıldı. Kenarlarına istinat duvarları yapıldı. Bizim en çok istediğimiz arabaların uçmaması için yol kenarına bariyer yaptırmaktı. Görüyoruz Filyos’un öbür tarafında düz yola yapılan bariyerlerin masrafına yazık değil mi? Ne amaçla yapıldı? Onun ihalesini kim yaptı? Burada bu kadar gençler hayatını kaybederken cenazemiz olurken orada hiçbir kaza olmamasına yol kenarına bariyer yapılıyor. Eğer bu yolu Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız görse belki de trafiğe kapatır. Fakat onlara haber verecek olan bizim de burada beş yılda bir seçtiğimiz milletvekilleridir. Ben onlara sesleniyorum. Lütfen beş milletvekili bir araya gelip de şuraya beş kilometre yere bariyer yaptıramıyorsa beş sene sonra seçimlerde tekrar gelip de burada halktan oy istemesin” diye konuştu. Katılımcılar protestonun ardından olaysız dağıldı.

Haber: İHA


Haber Okunma Sayısı : 2343
15.02.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın