Pass

Kilimli Gelik Beldesinde kaçak kömür ocağında meydana gelen patlamada hayatını kaybeden 46 yaşındaki Saim Kalkan Çaycuma Dağüstü Köyü’nde toprağa verildi.

Saim Kalkan’ın cenazesi ilk olarak evin önüne getirilerek Kuran-ı Kerim okundu. Evin önünde alınan helalliğin ardından Dağüstü Köyü Düz mahalle Camisine getirildi.

Hayatını kaybeden madencinin eşi Halise Kalkan, eşinin tabutunun arkasından, “Beni garip koydun, her tarafı soğuk bıraktın, soğuk yerde nasıl yatacaksın” diye feryat etti.

İkindi namazına müteakip köy mezarlığında Çaycuma İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu’nun kıldırdığı cenaze namazına,  Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Mali Sekreteri Adnan Tıska, Çaycuma Öğretmen Evi Müdürü Gürbüz Kurnaz, Çaycuma Kent Konseyi Emekliler ve yaşlılar Meclisi Başkanı Erol Ünlü, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Hotlu, Ak Parti Kilimli İl Genel Meclis Üyesi Ramazan Taşdemir ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Madencinin oğlu Serkan Kalkan, İlçe Müftüsü Arcaklıoğlu’ndan cenaze namazı kılınmadan son kez babasının yüzünü görmek istediğini söyledi. Bunun üzerine tabut açılarak, oğlu Serkan’a babasının yüzü gösterildi.

Kılınan cenaze namazının ardından Saim Kalkan’ın naaşı köy mezarlığında toprağa verildi.

Kilimli Gelik Beldesinde kaçak kömür Ocağında 15 gün önce evinin inşaatını tamamlamak için başladığı öğrenildi.

Haber: EKSPRES

 

 


Haber Okunma Sayısı : 3134
11.02.2016



Allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun.

Kimden: Misafir | Zaman: 12.2.2016 07:49

Bu inceleme faydalı oldu mu ? Evet  Hayır (0 / 0)
Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın